BIST 9.717
DOLAR 32,49
EURO 34,98
ALTIN 2.434,97
HABER /  MEDYA

Çilingiroğlu Nagehan Alçı'ya konuştu

Nagehan Alçı'ya teşekkür ettiği için eleştirilen Kaya Çilingiroğlu, yaşananlarla ilgili açıklamalarda bulundu.

Abone ol

Kaya Çilingiroğlu, Nagehan Alçı'nın programına bağlanarak kamera arkasında yaşananları izleyenlerle paylaştı ve; 'Hülya Avşar'dan hep saygıyla bahsettim' dedi.

Geçtiğimiz gün 'Bırakın Konuşalım' programında kızından bahsedildiğini öğrenen Hülya Avşar, programa telefonla bağlanmış ve sunucu Nagehan Alçı ile arasında tartışma yaşanmıştı. Tartışmanın sonunda Nagehan Alçı, Kaya Çilingiroğlu'nu haklı bulduğunu söylemiş ve canlı yayındaki bu tartışmaya Çilingiroğlu da dahil olmuştu.

Aradan bir kaç gün geçmesinin ardından 'Bunu Konuşalım' programına telefonla bağlanan Kaya Çilingiroğlu, Hülya Avşar'ı korumadığı yönünde çıkan haberlere açıklık getirdi.

Rasim Ozan Kütahyalı'nın kendisi araması üzerine Hülya Avşar'la aralarından geçen tartışmadan tam olarak haberdar olmadan Nagehan Alçı'ya teşekkür ettiğini söyleyen Çilingiroğlu, kendisini Alçı'ya teşekkür ettiği için eleştirenlerle ilgili açıklama yaptı. Çilingiroğlu canlı yayında şu sözleri söyledi;

'Dün yaşanan olaylardan sonra benim eski eşimi eleştirdiğim düşünülmüş. Bu konuya açıklık getirmek istiyorum. Salı günü berberdeyken eşiniz Rasim Ozan bana mesaj attı. Senin eski eşinle benim eşim canlı yayında tartıştı. Benim eşim "Kaya Çilingiroğlu söylediklerinde çok haklı dedi" dedi. Ben de "Kendisine sevgilerimi ilet, teşekkür et" dedim. O da "Kendin ara teşekkür et" dedi. Ben de aradım ve teşekkür ettim. Ama ben konuşmayı dinlememiştim ve ne yaşandığını bilmiyordum. Bu sabah ise Twitter'da ve gazetelerde yazılanları okudum. Ben boşandığımdan beri Hülya Avşar'ı eleştirmedim. Aksine saygıyla bahsettim'