BIST 9.645
DOLAR 32,58
EURO 34,91
ALTIN 2.439,08
HABER /  MEDYA

Çılgın Sedat ve eşi kimdir? Survivor'a giderken aklı kaldı

Çılgın Sedat ya da gerçek soyadı ile Sedat Kapurtu ile eşi Özlem Hanım özürlü çocukları ile zor bir hayat sürüyor. Peki kimdir Sedat Kapurtu Survivor'ın en yaşlı ismi aslen nereli?

Abone ol

Survivor adasındaki en dikkat çeken isimlerden biri Çılgın Sedat lakaplı yarışmacı oldu. Peki kimdir Sedat Kapurtu ve Eşi Özlem Kapurtu kimdir oğlu Siraç'ın hastalığı ne?

Çılgın Sedat ya da gerçek soyadı ile Sedat Kapurtu ile eşi Özlem Hanım hayatlarının imtihanından geçiyorlar. Çiftin büyük oğulları Siraç 14 günlükken geçirdiği beyin kanaması sonrasında özürlü kalıyor. Doktorlar 'yaşamaz' derken Çılgın Sedat ve eşi Özlem hanım oğullarını sevgileriyle hayatta tuttular. Çocuklarına çok düşkün olan Sedat ve eşi Özlem Kapurtu oğulları Siraç'ı kendileri için verilmiş bir hayat imtihanı olarak görüyorlar. 10 yaşını geride bırakan Siraç'a müthiş bir itina gösteren çift 'Allah kimseyi evladıyla sınamasın' diyerek şükrettiklerini söylüyorlar.  Çılgın Sedat ile Özlem Kapurtu'nun diğer oğulları Yağız ise gayet sağlıklı. Çılgın Sedat katıldığı bir televizyon programında oğlunun hastalığını bakın nasıl anlatmıştı;

Müzik alanındaki yoğun temposunun yanı sıra spordan da geri durmayan Çılgın Sedat, yıllarca karate, kickbox, teakwando sporu ile ilgilenmeyi sürdürmüştür. 1 Eylül 2008 tarihinde Zeytinburnuspor’da profesyonel futbolculuğa başlamıştır. 1 Temmuz 2011 tarihine kadar devam ettikten sonra futbola veda eden Çılgın Sedat, 2 sene Zeytinburnu’nda 3 sene de amatör olarak sürdürdüğü futbol hayatını noktaladı.