BIST 8.718
DOLAR 32,34
EURO 35,20
ALTIN 2.247,11
HABER /  MEDYA

Çilek Kokusu yeni fragman yayınlandı! Aslı'ya sürpriz

Çilek Kokusu 5. bölüm fragmanı yayınlandı. Çilek Kokusu yeni bölümde Aslı'yı büyük bir sürpriz beklemektedir. Bakın Çilek Kokusu yen bölümde neler oluyor?

Abone ol

Sevilen yaz dizisi Çilek Kokusu yeni bölümü ekranlara geldi. İzleyenler Çilek Kokusu yeni fragmanı sabırsızlıkla bekliyordu. Çilek Kokusu yeni fragman yayınlandı.

Star TV'nin heyecanla takip edilen dizisi Çilek Kokusu son bölümüyle izleyenleri ekrana kilitledi. Son bölümde ortalık karıştı; Burak, Aslı’yı kıskandı. Aslı ve Volkan sevgili rolü yaptı. Peki yeni bölümde neler yaşanacak? Çilek Kokusu yeni bölüm fragmanı yayınlandı.

Star TV'nin heyecanla takip edilen dizisi Çilek Kokusu son bölümüyle izleyenleri ekrana kilitledi. Son bölümde ortalık karıştı; Burak, Aslı’yı kıskandı. Aslı ve Volkan sevgili rolü yaptı. Peki yeni bölümde neler yaşanacak? Çilek Kokusu yeni bölüm fragmanı yayınlandığı an haberimizde olacak..

Aslı istemeden de olsa Burak’a verdiği sözü tutar ve Volkan’ın sevgilisi gibi davranmaya başlar. Sevgili numarası sayesinde Aslı, Volkan’a yakın olma fırsatı bulur ve ona yakınlaşır. Bu durum Burak’ın Aslı’yı kıskanmasına sebep olur. Böylelikle Burak, Aslı’ya karşı bir şeyler hissettiğini kendine bile itiraf edemese de anlamaya başlar. Aslı, bu arada oyun dahi olsa Volkan’la birlikte olduğu için çok mutlu olur. Ne yazık ki her rüya gibi bu da kısa sürer. Aslı için eve dönüş zamanı gelir. Her şeyi ve herkesi arkasında bıraktığını düşünen Aslı’yı büyük bir sürpriz beklemektedir..

ÇİLEK KOKUSU YENİ FRAGMAN İZLE 

ÇİLEK KOKUSU BAŞROL OYUNCULARI

 
yusufcim-cilek-kokusu.jpg

YUSUF ÇİM KİMDİR?

26 Eylül 1991'te doğan Yusuf Çim, Arel Üniversitesi Radyo ve Televizyon bölümünde eğitim görmektedir. 2009 yılından itibaren Media Markt, Eti, Avea, Blast, İpragaz, Castrol gibi birçok markanın ve FHM dergisi katalog çekimlerinde yer almıştır. 2011 Best Model of Turkey öncesi ve sonrası birçok defile de boy gösteren Yusuf Çim, müzik alanında da faaliyet göstermiştir. 2013 demetozdemir-cilek-kokusu.jpgAğustos'da çıkardığı 'Olsun Bi Kere' albümünden sonra Ezra adlı dizideki Başkomiser Tek Tabanca Mustafa rolünde oynamıştır.

DEMET ÖZDEMİR KİMDİR?

26 Şubat 1992 yılında doğan Demet Özdemir, İlk olarak Bengü'nün dansçı kızlarından biri olmuştur. Esnek hareketleri ile dikkatleri üzerine çeken güzel oyuncu, kısa sürede Efes kızlarından biri olmayı başarmıştır. 2009'da şarkıcı Mustafa Sandal'ın "Ateş Et" klibinde dansçı kızlardan biri olan Demet Özdemir, ilk olarak Sana Bir Sır Vereceğim dizisiyle ekranlarda boy göstermiştir. Bu dizide Aylin karakterine can veren Demet Özdemir, sonrasında "Kurt Seyit ve Şura" dizisinde Alya karakterini canlandırmıştır. Son olarak 2015 yılında gösterime giren "Tut Sözünü" filminde rol alan genç oyuncu ilk başrol deneyimini Çilek Kokusu ile yaşamaktadır.