BIST 9.525
DOLAR 32,56
EURO 34,70
ALTIN 2.501,34
HABER /  MEDYA

Çilek Kokusu son bölüm-15. bölüm fragmanları

Çilek Kokusu son bölüm yine nefes kesti. Burak'ı Çağla ile sarmaş dolaş gören Aslı yine hayal kırıklığına uğradı. Çilek Kokusu 15. bölüm fragmanları yayınlandı.

Abone ol

Çilek Kokusu son bölüm-14. bölüm yine ekran başına kiltledi. Burak ve Aslı'nın aşkları dolu dizgin giderken Çağla yine her şeyi berbat etti. Burak'ı son veda için davet eden Çağla'nın fotoğraflarını gören Aslı bir kez daha şok olur. Peki Çilek Kokusu 15. bölümde neler olacak. Aslı ve Burak bu kez kesin ayrıldılar mı? Çilek Kokusu 15. bölüm fragmanları internethaber'de...

screen-shot-2015-09-24-at-07.49.12.png

NEFES KESEN FİNAL SAHNESİ

SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Çağla’nın Aslı’ya olan hırsı her geçen gün artıyor. Aslı’yla eğlenceden dönen Burak’ı evde kötü bir sürpriz beklemektedir. Çağla ve Elçin; Burak’ı başka bir kızla el ele gördüklerini söylemek için Nihat ve Selda’ya gitmişlerdir. Burak, Çağla’yı karşısında görünce neye uğradığını şaşır. Çağla herkese Burak’ın kendisini garson bir kızla aldattığını anlatır. Bu özellikle Selda için kabul edilecek bir şey değildir,  bu ilişkiye şiddetle karşı çıkar. Ama Burak’ın ne annesini ne de babasını dinlemeye niyeti yoktur.

screen-shot-2015-09-24-at-07.49.54.png

Çağla’nın Aslı’ya olan hırsı  her geçen gün daha da artmaktadır..Onunla ilgili bir araştırma içerisine girer ve bazı bilgiler öğrenir. Bu bilgileri kullanarak Aslı ve Burak’ı ayırmak için bir plan yaparak harekete geçer. Bu arada  tüm aile garson kızın kim olduğunu merak etmektedir. Aslı bazı davranışlarıyla şüpheleri üzerine çeker.