BIST 9.645
DOLAR 32,56
EURO 34,87
ALTIN 2.430,05
HABER /  GÜNCEL

Çıldırdı sürücünün kafasına sıktı

Yol verme kavgası felaketle sonuçlandı.. İki otomobil sürücüsü tartıştı. Birisi aracından indi ve diğerinin kafasına sıktı..

Abone ol

İzmir'in Bornova ilçesinde yol verme anlaşmazlığı yüzünden çıkan tartışmada kimliği henüz belirlenemeyen bir kişi Muammer Karakaya'yı tabancayla vurarak öldürürken Kadir Tekin Hatun'u da yaraladı.

Olay yerinde çok sayıda kovan bulunurken otomobilde bulunan Tekin'in oğlu Tamer olaydan yara almadan kurtuldu.

Olay, gece saat 00.30 sıralarında İzmir Çevre Yolu Otogar kavşağında meydana geldi. İddiaya göre Muammer Karakaya (34) 35 CZJ 12 plakalı otomobili ile Bornova'dan otogar yönüne giderken aynı yöne giden plakası henüz belirlenemeyen otomobildeki kimliği belirsiz bir kişi ile yol verme meselesi yüzünden sorun yaşadı.

Trafikte yol verme konusunda tartışmanın büyümesi üzerine sürücüler, otogar kavşağında durup otomobillerinden inerek kavga etme başladı. Kimliği belirlenemeyen şahıs tabancasını çıkararak Karakaya'yı başından vurdu.

Ardından Karakaya'nın otomobilinde bulunan Kadir Tekin Hatun'u (53) ise sol bacağından vurarak yaraladı. Zanlı olay yerinde kaçarken Kadir Tekin Hatun'un aynı araçta bulunan oğlu Tamer Hatun olaydan yara almadan kurtuldu.

Çevredeki vatandaşlar durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen 112 Acil Servis ekipleri Karakaya'yı kurtarmak için uzun süre kalp masajı yaptı. Fakat yapılan tüm müdehalelere rağmen Karakaya olay yerinde yaşamını yitirdi.

Lüks otomobilde bulunan Kadir Tekin Hatun, ambulansla Ege Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırılırken sürekli oğlunun nerde olduğunu çevresindekilere sorarak yanına getirmelerini istedi. Olay yerinde inceleme yapan polis ekipleri lüks otomobilin içinde bir tabanca ile çevrede çok sayıda boş kovan buldu. Polis, olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı..