BIST 9.080
DOLAR 32,35
EURO 35,11
ALTIN 2.310,05

Cilde zarar veren alışkanlıklar

Cilde zarar veren alışkanlıklar

İnsanlar cilt bakım rutinlerinde farkında bile olmadan birçok hata yapabiliyor. Bu insanları çözümü olmayan problemlere götürebilir. Cilt bakım rutinini uygularken bir uzmandan destek almadan rastgele hareket eden birçok insan aynı hataları yapıyor.

Cilde zarar veren alışkanlıklar

İnsanlar cilt bakım rutinlerinde farkında bile olmadan birçok hata yapabiliyor. Bu insanları çözümü olmayan problemlere götürebilir. Cilt bakım rutinini uygularken bir uzmandan destek almadan rastgele hareket eden birçok insan aynı hataları yapıyor. Aşağıdaki listeden sıklıkla yapılan cilt bakım rutinlerini okuyabilirsiniz.

Cilde zarar veren alışkanlıklar

Egzersiz yapıyorsanız ve özellikle terlediğiniz bir egzersiz ise mutlaka sonrasında yüzünüzü güzelce temizleyin. İyi bir temizleyici kullandıktan sonra nemlendirici kreminizi sürebilir ve gününüze öyle devam edebilirsiniz.

Cilde zarar veren alışkanlıklar

Güneş ışınları yalnızca yaz aylarında değil yılın her gününde cildimize temas ediyor. Ayrıca SPF içeren kremler cildimizi yalnızca güneş ışınlarına karşı değil, telefon ve bilgisayar ekranlarından aldığımız radyasyona karşı da korur.

Cilde zarar veren alışkanlıklar

Sabahları ve geceleri cildimizin ihtiyaç duyduğu bakım birbirinden farklıdır. Geceleri cildinizi dinlendirecek, gündüzleri ise cildinizi makyaj malzemelerine ve hava kirliliğine karşı koruyucak bakım ürünleri kullanmalısınız. Günün başında ve sonunda kullanacağınız bakım ürünlerine yatırım yapmaktan çekinmeyin.