BIST 9.080
DOLAR 32,36
EURO 35,26
ALTIN 2.325,14
HABER /  MEDYA

Çiğdem Çelik kimdir instagram pozları

Çiğdem Çelik İşte Benim Stilim All Star yarışmacıları arasında. Peki Çiğdem Çelik kimdir nerede hosteslik yapıyor , instagram hesabı ve mesleği.

Abone ol

İşte Benim Stilim All Star yarışmacıları arasında yer alan Çiğdem Yılmaz kimdir ve aslen nereli? Çiğdem Çelik katıldığı İşte Benim Stilim sezonunda sert tartışmaların merkezinde yer aldı. Hostes olan Çiğdem Çelik yarışmaya 'kavga reytingi' kategorisinden girmiş görünüyor.

İşte Benim Stilim all Star yarışmacıları kimler oldu?
14 kişinin katıldığı İşte Benim Stilim All Star 'da Aycan - Nurcan Şencan , Özden Cerrahoğlu , Emel Özkızıltaş , Ayşegül Doğan , Çiğdem Çelik , Ezgi Baylar , Tuğçe Ergişi , Maria Surina , Gizem Güler , Nihal Candan , Gülşah Yılmaz , Ayşenur Balcı , Ezgi Ünal ve Nazlı Kayaaslan yer alıyor.

ÇİĞDEM ÇELİK KİMDİR?

Çiğdem Çelik İşte Benim Stilim all star kadrosuna 'şirret' takımından katılmış bir isim. Yarışmacılar ile olan tartışmaları ile meşhur olan Çiğdem Çelik jürinin 'tarz ve stil' olarak hiçbir zaman beğenmediği bir isim oldu.
çiğdem-çelik-kimdir-işte-benim-stilim-all-star.20150831135101.jpgEstetikle kendini baştan sona yenileyen Çiğdem Çelik özel bir havayolu şirketinde hosteslik yapıyor. İşte Benim Stilim yarışmasına katılmak için hosteslikten ayrılan Çiğdem Çelik, instagram hesabında üniformalı resimlerine yer vermiş. Çiğdem Çelik 'ekran şöhretini' sevenlerden. İşte Benim Stilim yarışmasından önce de 'Yemekteyiz' programında boy göstermiş.

GÜLŞAH YILMAZ KİMDİR? BİRİNCİLİĞİN ADAYIYDI
İşte Benim Stilim All Star yarışmasında tarzı ve stili ile yer bulan nadir isimlerden biri Gülşah Yılmaz. Kendine özgü bir tarzı olan Gülşah Yılmaz katıldığı sezonda birinciliğe en yakın isimdi.
gülşah-yilmaz-kimdir-işte-benim-stilim-all-star.20150831134718.jpg32 yaşındaki Gülşah Yılmaz aslen Ardahanlı. Güzel sanatlar mezunu olan Gülşah Yılmaz'ın oryantal dansta Türkiye derecesi var.

NİHAL CANDAN KİMDİR EN ŞİRRET İSİM
Nihal Candan ya da gerçek ismiyle Gülnihal Candan İşte Benim Stilim yarışmasında 'yaka silktiren' tiplemelerden biri oldu. Hukuk fakültesi öğrencisi olan Nihal Candan 'kankası' Özden Cerrahoğlu ile 'bağdat caddesi' kızları modunda bir isim.
nihal-candan-kimdi-işte-benim-stilim-all-star.20150831134324.jpg
Ağzını yayarak konuşması ile jürinin bile sabrını zorlayan Nihal Candan tam bir rüküşlük abidesi. İşte Benim Stilim All Star'a 'şirret' kategorisinden dahil olmuş görünüyor.

GİZEM GÜLER KİMDİR OYNADIĞI DİZİLER?

Gizem Güler İşte Benim Stilim 'de Ayşenur Balcı ile elemeye çıkmış ve veda eden isim olmuştu.
12 Eylül 1989 Aydın doğumlu olan Gizem Güler tarzından çok güzelliği ile yarışmada yer buldu.
gizem-güler-kimdir-işte-benim-stilim-all-star.20150831134000.jpgBeden eğitimi bölümünden mezun olan Gizem Güler 1.70'lik boyu ile All stardaki en düzgün fiziğe sahip isimlerden biri. 11 yaşında spora başlayan Gizem Güler basketbol, yüzme tenis gibi spor dallarıyla ilgileniyor. Miss Model of Turkey -Türkiye Mankenler Kraliçesi Yarışması'na da katılan Gizem Güler, bir dönem Number 1 TV'de sunuculuk yaptı ve Fashion TV'nin düzenlediği güzellik yarışmasında şаnsını denedi. Wipe Out yarışmasına katılan ve Kocamın Ailesi dizisinde rol alan Gizem Güler , ekrаnın çok izlenen dizilerinden Medcezir'de Sibel karakterini canlandırdı.

MARİA SURİNA KİMDİR EVLENDİ Mİ?
İşte Benim Stilim All Star yarışmacılarından Maria Surina katıldığı sezonda güzelliği ile öne çıkmıştı. Nişanlısının kıskançlık krizleri ile yarışmadan ayrılma noktasına gelen Maria Surina hukuk fakültesinde öğrenci.
maria-surina-kimdir-işte-benim-stilim-all-star.20150831133626.jpgDedesi Türkmen anneannesi ise Polanyalı olan Maria Surina bir melez güzeli. 26 yaşında olan Maria Surina 'mini etek' giymem diyen isimlerdendi. Yarışmanın finaline doğru ise bu sözünü çiğnemişti.

TUĞÇE ERGİŞİ KİMDİR?
İşte Benim Stilim All Star yarışmacılarından Tuğçe Ergişi elendiği hafta verdiği tepkiyle olay yaratmıştı. Yarışmacılara hatta jüriye bile veda etmeden giden Tuğçe Ergişi, 1989 İstanbul doğumlu.
tuğçe-ergişi-kimdir-işte-benim-stilim-all-star.20150831130401.jpgTiyatro bölümü mezunu olan Tuğçe Ergişi tam bir kıyafet delisi. Evinde kıyafetlerini tuttuğu özel bir odası bulunuyor.

ZENGİN GELİNİ EZGİ BAYLAR KİMDİR?
Bu Tarz Benim'de hakkında 'torpilli' olduğu iddiaları bulunan Ezgi Baylar çok zengin bir ailenin gelini. Katıldığı İşte Benim Stilim sezonunda finale kadar da bu sayede kaldı.
ezgi-baylar-kimdir-işte-benim-stilim-all-star.20150831125946.jpgEzgi Baylar ile ilgili son bir not daha aktaralım. İşte Benim Stilim'de kayınvalidesinin 18 bin liralık çanta taktığını söyleyince eleştirilerin hedefi olmuştu.

AYŞEGÜL DOĞAN KİMDİR?
İşte Benim Stilim All Star yarışmacılarından Ayşegül Doğan birinci sezonda izleyicinin tanıştığı bir isimdi. Özlem Özden ile olan kavgaları ile tanındı.
ayşegül-doğan-kimdir-işte-benim-stilim-all-star.20150831125314.jpg1992 İstanbul doğumlu olan Ayşegül Melisa Doğan, bir butik işletiyor.  Ayşegül Melisa Doğan 1 metre 64 santim boyunda ve 52 kilo.

Tarz ve stil yoksunu olan Ayşegül Doğan görünen o ki All Star kadrosuna reyting için dahil edilmiş. Ayşegül Doğan İşte Benim Stilim 'de jürinin tamamının 'elensin' oyu verdiği nadir isimlerden biri olmuştu.

NAZLI KAYAASLAN KİMDİR?
İşte Benim Stilim All Star yarışmacılarından olan Nazlı Kayaaslan giyimi ve stili ile hayli iddialı bir isimdi. Nazlı Kayaaslan mevcut all star kadrosuna bakıldığında en iddialı isim olarak öne çıkıyor.
nazli-kayaaslan-kimdir-işte-benim-stilim-all-star.jpg
1 çocuk annesi olan Nazlı Kayaaslan , Özden Cerrahoğlu ve Nihal Candan'ın 'taktik' hesapları sonunda elenmişti. Nazlı Kayaaslan'ın elenmesi için oy kullanan Kemal Doğulu hayli eleştiri almış ve Özden Cerrahoğlu ile olan yakınlığı dedikodu çıkarmıştı.

EMEL ÖZKIZILTAŞ KİMDİR?

İşte Benim Stilim yarışmasının ikinci sezon birincisi 'tarz' yokluğundan Emel Özkızıltaş olmuştu. Rüküşü birinci yapan İşte Benim Stilim jürisi bu yüzden çok eleştirilmiş ve kendileri de daha sonra pişmanlıklarını dile getirmişlerdi.
emel-özkiziltaş-kimdir-işte-benim-stilim-all-star.20150831124705.jpg'Heee...' sözü ile sempati toplayan Emel Özkızıltaş 'ın asıl mesleği hosteslik. Yarışmacı olduğu sezonda evinin kirasını ödeyememesi ile gündeme gelmişti.

EZGİ ÜNAL KİMDİR?
Ezgi Ünal İşte Benim Stilim yarışmasının son sezondaki birincisiydi. Peki Ezgi Ünal kimdir sevgilisi Savaş Kıran 'ı nereden hatırlıyoruz?
ezgi-ünal-kimdir-işte-benim-stilim-all-star-birincisi.20150831124447.jpgİşte Benim Stilim 3. sezon yarışmacılarından biri olan Ezgi Ünal moda tasarımı üzerine eğitim almış. Ancak işi yerine bir süre hosteslik yapmış. Julia Roberts 'a benzetilen Ezgi Ünal bazen çok iyi giyinse de bazı günler şaşırtıcı derecede kötü olabiliyor. 26 yaşındaki Ezgi Ünal aslen Ipartalı. İstanbul'da yaşayan Ezgi Ünal yarışmada zaman zaman sivri çıkışlarıyla dikkat çekiyor. Ezgi Ünal'ın İşte Benim Stilim yarışması ilk ekran deneyimi değil. Ezgi Ünal daha önce Alabora isimli bir yarışmada da boy göstermiş.

EZGİ ÜNAL İNSTAGRAM RESİMLERİ VE SEVGİLİSİ
ezgi-ünal-ve-savaş-kiran-kimdir.jpgEzgi Ünal'ın instagram hesabı sevgilisi Savaş Kıran'ın resimleriyle yüklü. Ezgi Ünal gibi sevgilisi de modellik yapıyor.



AYCAN - NURCAN ŞENCAN KİMDİR? İKİZLER NERELİ?
Yeni yayın dönemine start veren İşte Benim Stilim All Star yarışmacıları arasında ilk sırada Aycan ve Nurcan Şencan yer aldı. İkizler Aycan ve Nurcan birinci sezonun birincileriydi. 3 sezonluk yarışmada stil ve tarz olarak hak ederek birinci olan sadece onlar var. Peki Aycan ve Nurcan Şencan aslen nereli ve kimdir?
aycan-nurcan-şencan-kimdir-işte-benim-stilim-ikizleri.20150831120301.jpg27 yaşında olan Aycan ve Nurcan Şencan İsveç doğumlu. Aycan ve Nurcan, 3 yabancı dili ana dilleri gibi konuşuyorlar. Anne babalarından Türkçeyi öğrenen ikizler, diksiyon sorunu yaşıyorlar.Bu Tarz Benim'de tarzları kadar karakterleri ile de öne çıkan ikizler Aycan ve Nurcan birinci olarak 100 bin liralık büyük ödülü almışlardı.


ÖZDEN CERRAHOĞLU KİMDİR NASIL TANINIYOR?
Özden Cerrahoğlu İşte Benim Stilim 'de katıldığı sezonda 'karakter katilliği' yapınca izleyicinin en sevmediği isimlerden biri oldu. Yarışmacıları sürekli aşağılayan Özden Cerrahoğlu 1991 senesinde Hatay’ın İskenderun ilçesinde dünyaya gelmiş. İstanbul Beşiktaş’da yaşamanını sürdüren Özden Cerrahoğlu moda tasarımı eğitimi alıyor.

EN BÜYÜK DERDİ BU!
özden-cerrahoğlu-kimdir-işte-benim-stilim-all-star.20150831120336.jpgÖzden Cerrahoğlu 'nu bugüne kadar en çok etkileyen ve üzen olay Leonardo De Caprio’nun ödül alamaması olmuş.

AYŞENUR BALCI KİMDİR ÜSTSÜZ PERISCOPE YAYINI

Ayşenur Balcı periscope üstsüz yayını ile olay yaratmıştı. İşte Benim Stilim All Star yarışmacıları arasında olan Ayşenur Balcı periscopedeki o yayını ile hayli tepki çekmiş ve 'uyuşturucu mu almış' yorumlarına yol açmıştı. Ayşenur Balcı için yarışmacı olduğu sezonda da 'torpilli' olduğuna dair iddialar vardı. Ayşenur Balcı 'nın sosyal medyaya düşen ve sansasyon yaratan resimleri bulunuyor. 20 yaşında olan Ayşenur Balcı yukardan aşağı bir estetik harikası. 
ayşenur-balci-kimdir-işte-benim-stilim-all-star.jpg
Ayşenur Balcı İşte Benim Stilim yarışmasına ilk katıldığında tam bir rüküşlük abidesiydi. Daha sonra sponsor bulan Balcı iddialı bir tarzı benimsemiş görünse de işin aslı tarz ve stil yoksunu.

NAZLI KAYAASLAN KİMDİR?
İşte Benim Stilim All Star yarışmacılarından olan Nazlı Kayaaslan giyimi ve stili ile hayli iddialı bir isimdi. Nazlı Kayaaslan mevcut all star kadrosuna bakıldığında en iddialı isim olarak öne çıkıyor.
nazli-kayaaslan-kimdir-işte-benim-stilim-all-star.jpg1 çocuk annesi olan Nazlı Kayaaslan , Özden Cerrahoğlu ve Nihal Candan'ın 'taktik' hesapları sonunda elenmişti. Nazlı Kayaaslan'ın elenmesi için oy kullanan Kemal Doğulu hayli eleştiri almış ve Özden Cerrahoğlu ile olan yakınlığı dedikodu çıkarmıştı.