BIST 9.506
DOLAR 32,49
EURO 34,74
ALTIN 2.490,21
HABER /  MEDYA

Çiğdem Çelik İşte Benim Stilim birincisi olur mu?

İşte Benim Stilim 3 Nisan 2015 eleme gecesinde kim birinci oldu merakı sardı. Çiğdem Çelik İşte Benim Stilim birincisi olur mu hostes yarışmacı kimdir?

Abone ol

3 Nisan 2015 eleme gecesinde İşte Benim Stilim birincisi belli olacak peki kim birinci oldu Çiğdem Çelik kaçıncı olur? İşte Benim Stilim ikinci sezon birincisi kim oldu büyük merak konusu. Yarışmanın birincilik adaylarından biri Çiğdem Çelik..

İŞTE BENİM STİLİM BİRİNCİSİ KİM OLUR?
İşte Benim Stilim yarışmasında birinciliğin adayları Çiğdem Çelik , Nazlı Hamarat , İbilge Uzun , Zeynep Öztürk ve Emel Özkızıltaş oldu. Final gecesinde birinciliğe en uzak isim Çiğdem Çelik görünüyor. İşte Benim Stilim 'den elendikten sonra yarışmaya yeniden dahil olan Çiğdem Çelik 'in asıl mesleği hosteslik. Estetikle kendini baştan aşağı yeniden yaratan Çiğdem Çelik , yarışmada agresifliği ile öne çıktı.

ÇİĞDEM ÇELİK BİRİNCİ OLUR MU?
çiğdem-çelik-işte-benim-stilim.20150402110839.jpg
İşte Benim Stilim 3 Nisan final gecesinin aslında birincisi yok gibi. Mevcut yarışmacıların tamamız tarz ve stil yoksunu. Çiğdem Çelik de henüz tarzını bulamamış bir isim. Haliyle İşte Benim Stilim jürisinin onu birinciliğe aday olarak görmesi pek mümkün değil.

ÇİĞDEM ÇELİK KİMDİR?
Çiğdem Çelik İşte Benim Stilim 'de Nazlı Hamarat ile olan tartışmaları ile tutundu. Programa reyting getiren kavgalarda yer alan Çiğdem Çelik 'kimdir' sorusuna Instagram hesabında verdiği pozlarla açıklık getiriyor.

Çiğdem Çelik 'in asıl mesleği hosteslim. Özel bir havayolu şirketinde hosteslik yapan Çiğdem Çelik, instagram hesabında üniformalı resimlerine yer vermiş.

INSTAGRAM 'DAKİ HOSTES ÇİĞDEM ÇELİK POZLARI
çiğdem-çelik-hostes-işte-benim-stilim.jpg
Atlasjet havayolu şirketinde bir dönem çalışan Çiğdem Çelik uçağın kapısında verdiği pozlarını kişisel instagram hesabından da paylaşmış.

ÇİĞDEM ÇELİK ASLEN NERELİ?
Çiğdem Çelik hakkındaki bilgiler sınırlı. Aslen Bursalı olan Çiğdem Çelik annesi ile birlikte yaşıyor. Babasından bugüne kadar hiç söz etmedi.
Hosteslik görevinden İşte Benim Stilim için ayrılan Çiğdem Çelik 36 yaşında. Medeni durumu bekar ancak daha önce evlenip evlenmediği bilinmiyor. Bursa doğumlu olan Çiğdem Çelik 'in ailesi Bulgaristan göçmenlerinden.

çiğdem-çelik-işte-benim-stilim-yarişmasi.jpg
Çiğdem Çelik 'ekran şöhretini' sevenlerden. İşte Benim Stilim yarışmasından önce de 'Yemekteyiz' programında boy göstermiş.

çiğdem-çelik-instagram.20150402110818.jpg
Instagram hesabını 'seksi' kadın pozları ile dolduran Çiğdem Çelik ,  hosteslik camiasında 'Barbie' lakabı ile anılıyormuş.

İşte Benim Stilim yarışmasına geri döndükten sonra hayli popüler olan Çiğdem Çelik, yarışmacı arkadaşları tarafından pek sevilmiyor. Özellikle de Nazlı Hamarat , Nihal Candan ve Özden Cerrahoğlu ile yıldızı barışmadı. Bu üç yarışmacı Çiğdem Çelik her sahneye çıktığında yerin dibine batırmak için ellerinden geleni yapıyorlar.