BIST 9.525
DOLAR 32,51
EURO 34,74
ALTIN 2.489,18
MEDYA

Çiğdem Çelik ile Sima Şerafettinova arasındaki kavga devam etti!

İşte Benim Stilim All Star 26 Kasım 2015 Perşembe günü yayınlanan bölümünde Çiğdem Çelik ile Sima Şerafettinova arasındaki kavga devam etti.

İşte Benim Stilim All Star 26 Kasım 2015 Perşembe günü yayınlanan bölümünde Sima Şerafettinova, Çiğdem Çelik'in kombinini eleştirdikten sonra Çiğdem dünkü programda Sima'nın "Seni sevmiyorum" demesinin haksızlık olduğunu, buna bir günde karar veremeyeceğini, kendisini ağlatacak bir şey yapmadığını söyledi.


Ayşegül Doğan ise Sima'ya "Sen buraya geldiğinde yorumlarını yaptın. O günden sana kötü davranan insanlar olmadı. Sen insanlara önyargılı diyorsun ama sen insanları tanımaya çalışmıyorsun. Sen olayları çarpıtıyorsun, her şey senin istediğin gibi olsun istiyorsun" diye Sima'yı eleştirdi. Sima, Ayşegül'e "Bundan sanane" diye çıkıştı. Bunun üzerinde ikili arasında gerginlik yaşandı.


Sima, Çiğdem'e karşı içinde sevgi olmadığını söyleyince Çiğdem "Senden çok zarar geleceğini düşünüyorum. İki buçuk ayda çok yorulduk zaten bir de sen çıkma. Bundan sonra benim için nötrsün. Azerbaycan'ı çok yanlış temsil ediyorsun" diye duygularını belirtti. Öykü Serter'de Sima'nın temsil ettiğine dair cümleler kurduğunu ama Azerbaycan halkının Sima'yı buraya göndermediğini, bu yüzden böyle bir temsil durumunun olmadığını söyledi.


Çiğdem sözlerine "İnsanlarda seni burada yalnız bırakıyormuşuz gibi bir algı yaratabilirsin ama biz burada bir aile gibiyiz ve birbirimize çok desteğiz. O yüzden bunun önünü kesmek istiyorum çünkü seninle geçinmek çok zor. Biz her milleti çok seviyoruz, kardeşiz" diye devam etti.


Nihal Candan, Sima'nın dikkat çekmeye çalıştığını ve bu fırsatı ona vermek istemediğini söyledi. Öykü Serter "Burası ülkelerin tartışılacağı bir platform değil. Sen Türkiye'de yaşayan biri olarak geldin buradan bir yarışmaya katıldın" diyerek konuya nokta koydu.

Sitene Ekle