BIST 9.645
DOLAR 32,59
EURO 34,80
ALTIN 2.421,40
MEDYA

Çiğdem Çelik ile Ayşegül Doğan birbirine girdi!

İşte Benim Stilim All Star 14 Aralık 2015 Pazartesi günü yayınlanan bölümünde Çiğdem Çelik ile Ayşegül Doğan birbirine girdi.

İşte Benim Stilim All Star 14 Aralık 2015 Pazartesi günü yayınlanan bölümünde Nihal Candan, Çiğdem Çelik'in hep klasik geldiğini ama başka tarzlarda denemesi gerektiğini söyleyince Çiğdem "O zamanda seni taklit ediyorum" dedi.


Nihal yine söz alıp Çiğdem'in dantelli tayt giydiğini iddia edince Çiğdem daha öncede Nihal'in bir hafta aynı taytı giydiğini söylediğini bunun ağırına gittiğini söyleyince Nihal'de Çiğdem'in kendi pijamalı videolarını çektiğini söyledi.


Özden Cerrahoğlu'da Çiğdem'in risk alması gerektiğini ve spor kombinlerini merak ettiğini söyleyince Çiğdem farklı giyinmeyi beceremediğini söyledi. Çiğdem, Sima Şerafettinova'nın yorumları üzerine "Bilmeyene öğretirsin ama Sima her şeyi biliyor" diye çıkıştı ve Sima'nın yorumlarını kimsenin ciddiye almadığını söyledi. Bunun üstüne ikili arasında tartışma yaşandı.


Ayşegül Doğan ise Çiğdem'in sürekli şık gelmesinin risk almamak olduğunu, galada 10 Bin TL'yi alamadığı için sinirlendiğini ve Emel Özkızıltaş'ın fanlarının da Çiğdem'i yalandan ağladığını söylediğini iddia etti. Bunun üzerine ikili arasında kavga yaşandı. Ayşegül kendisinin kötü niyetli göründüğünü ama herkesin aynı şeyi düşündüğünü söyledi. Çiğdem, "Herkes emek verdi, sende birinci olabilirsin ama dilerim ki olmazsın" diye çıkıştı.


Özden Cerrahoğlu'da galada 10 Bin TL'yi kaybedince çantayı fırlattığını iddia etti. Çiğdem ise çantasını düşürdüğünü iddia etti. Ayşenur Balcı'da Çiğdem'e "Ayşegül hakkında yanlış algı oluşturuyorsun" dedi.


Nur Yerlitaş, yarışmacıların Çiğdem'i dışladığını söyledi ve Çiğdem'e destek oldu. İvana Sert, Çiğdem'e vereceği notta kararsız kalınca Nur Yerlitaş 9-8 şarkı istedi.

Sitene Ekle