BIST 9.548
DOLAR 32,52
EURO 34,57
ALTIN 2.491,40
HABER /  GÜNCEL

Çiftçi ürününü cepten satıyor

Vodafone Çiftçi Kulübü üyeleri, ''2434 Çiftçi Haber Paketi İlan Servisi''ni kullanarak, ürünlerini satabiliyor

Abone ol

Vodafone Türkiye, Türkiye'deki çiftçilerin hayatını kolaylaştırmak ve tarım sektörünün gelişimine destek olmak amacıyla hayata geçirdiği Vodafone Çiftçi Kulübü çatısı altında yeni bir servis sunuyor.

Vodafone Türkiye'den yapılan açıklamaya göre, Vodafone Çiftçi Kulübü üyeleri, ''2434 Çiftçi Haber Paketi İlan Servisi''ni kullanarak, yetiştirdikleri ürünleri ücretsiz SMS ile cepten aracısız bir şekilde Türkiye'nin 81 iline satabiliyor.

Çiftçilere tamamen ücretsiz olarak sunulan ''2434 Çiftçi Haber Paketi İlan Servisi'' üzerinden verilen ilanlar, 'www.tarimsalpazarlama.com'' ile Köy TV'de yayınlanıyor. Ayrıca bu ilanlar, Türkiye tarım sektörünün önde gelen en büyük dergilerinde de seri ilan olarak yayınlanıyor.

Yaklaşık 3 aylık bir sürede 4 bin 338 çiftçinin ilan verdiği ''2434 Çiftçi Haber Paketi İlan Servisi'' üzerinden yapılan hesaplamalarla 5,5 milyon liralık ürün satıldığı tahmin ediliyor. Bu servis aracılığıyla yetiştirdikleri ürün ve mahsulleri aracısız bir şekilde, cepten tüm Türkiye'ye satan çiftçiler, bayilik alımından yurt dışı anlaşmalarına kadar oldukça geniş bir ölçekte işlerini büyütme ve karlarını artırma fırsatı buluyor.

Konuya ilişkin değerlendirmelerde bulunan Vodafone Bireysel Müşterilerden Sorumlu İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Gökhan Öğüt, çiftçiler için yeni bir gelir modeli yarattıklarını belirterek, şunları kaydetti:

''Türk çiftçisinin ekonomik etkinliğinin artmasına olanak sağlayarak, işlerini büyütmeleri ve gelirlerini artırmaları adına önlerinde önemli kapılar açan Vodafone Çiftçi Kulübü çatısı altında yeniliklerimizi sürdürmeye devam ediyoruz. 2434 Çiftçi Haber Paketi İlan Servisi ile Türkiye'nin en stratejik sektörlerinden biri olan tarım sektörünün sürdürülebilir gelişimi yolunda önemli bir katkı sağlamayı hedefliyoruz. Çiftçilerimiz bu ilan servisi ile artık yaşadıkları coğrafyadan çıkıp tüm Türkiye;ye açılarak verimlilik ve bereketlerini artırıyorlar. Çiftçilerimize bu kanal aracılığıyla karşılarına çıkan yeni işbirliği ve anlaşma fırsatlarıyla vizyonlarını genişletme; farklı sektörler ve iş alanlarından beslenerek çok daha geniş ölçekte faaliyet gösterme imkanı sunmayı hedefliyoruz.''