BIST 9.525
DOLAR 32,60
EURO 34,74
ALTIN 2.498,23
HABER /  MAGAZİN

Ciciş kardeşler yine yaptı yapacağını

Polislerle yaptığı kavgalarla gündemden inmeyen Ciciş kardeşlerden Esra Ersoy, twitterdan şok fotoğraflar paylaştı.

Abone ol

Beşiktaş’ta Ciciş kardeşler olarak bilinen Ceyda Ersoy'un kardeşi Esra Ersoy trafik polisleriyle tartışıp, darp ettiği iddiasıyla gözaltına alındı. Ersoy yaşadıklarını twetter aracılığı ile kamuoyuna duyurdu.

Beşiktaş Barboros Bulvarı'ndaki olay iddialara göre şöyle gelişti: Beşiktaş Barbaros Bulvarında otomobiliyle seyir halinde iken, Esra Ersoy’un cep telefonuyla konuştuğu gerekçesiyle trafik polisi tarafından durduruldu. Polis, Esra Ersoy'dan ehliyet ve ruhsatını istedi. Bunun üzerine Esra Ersoy ruhsatı polise verdi. Polis, yaptığı incelemede araç ruhsatında otomobilin renginin pembe olarak kayıtlı olduğunu gördü. ci̇ci̇s.jpg

OTOMOBİLİN RENGİNİ RUHSATA İŞLETMEMİŞ

Esra Ersoy, otomobilinin rengini değiştirdiklerini ancak ruhsata işletmediklerini söyledi. Trafik polisi ise Esra Ersoy’a yasa gereği otomobili trafikten men etmesi gerektiğini belirtti. Bunun üzerine Esra Ersoy ise kendini otomobile kilitledi.

POLİSİN GÖMLEĞİNİ YIRTTI

Polis ile Esra Ersoy arasında tartışma çıktı. Tartışma sırasında polisin gömleğini yırtıp, polis telsizine zarar verdiği ileri sürülen Esra Ersoy gözaltına alınarak Beşiktaş Polis Merkezi’ne götürüldü. Polis memuru Esra Ersoy'dan şikayetçi oldu. Esra Ersoy hakkında 'görevli memura direnmek, kasten yaralama, darp ve kardeşi Ceyda Ersoy’un ehliyetini kullanmaktan' işlem yapıldığı belirtildi. Esra Ersoy polis merkezindeki işlemleri tamamlandıktan sonra adliyeye sevk edilecek.

DARP İDDİASI

Olayı duyar duymaz polis merkezine gelen Esra Ersoy’un kardeşi Ceyda Ersoy, “Kardeşim hastaneye gidiyordu. Hiç bir kadına bu şekilde şiddet uygulanmaz. Ciddi darpları var. Olayın benimle bir alakası yok" dedi. Sağlık kontrolüne hastaneye götürülen Esra Esroy’un sol baş parmağının sarılı olduğu görüldü. Esra Ersoy’da polis memurundan şikayetçi olduğu ileri sürüldü.

POLİSİN KOLUNU MU SIKIŞTIRDI?

Beşiktaş Polis Merkezi’ne görgü tanığı olarak ifade veren Emre Yaman, "Esra Ersoy aracını kilitledi. Kapıdan kolunu içeri uzatan polisin kolunu pencereye sıkıştırdı. Ardından kaçmak istedi. Ancak trafik nedeniyle hareket edemeyince kilitli kapı ve pencereyi açarak aşağı indi. Esra Ersoy polise hakaret etti. Suratına vurmaya çalıştı ve gömleğinden çekiştirdi" dedi.

Gözaltına alınan Esra Ersoy yaşadıklarını sosyal paylaşım Twetter aracılığıyla takipçilerine duyurdu. Ersoy ayrıca tartışma sırasında darp edildiğini öne sürüp bazı fotoğraflar paylaştı.