BIST 9.687
DOLAR 32,59
EURO 34,86
ALTIN 2.505,75
HABER /  MAGAZİN

Ciciş Kardeşler polis zoruyla adliyeye gitti

Kamuoyunda "Cicişler" olarak bilinen Esra ve Ceyda Ersoy kardeşler, polis zoru ile adliyeye getirildi. Savcılığa ifade veren kardeşler, daha sonra serbest bırakıldı.

Abone ol

Davetiyeleri olmadığı halde başrollerini Uğur Yücel ve Beren Saat’in oynadığı “Benim Dünyam” sinema filminin galasına giden ’Ciciş kardeşler’, burada olay çıkarmıştı. İçeri alınmayan kardeşler kendilerini salondan çıkarmak isteyen görevlilere hakaret ederek saldırmışlardı.

Gecede yaşanan olayın ardından Ciciş kardeşler hakkında suç duyurusunda bulunulmuştu. Darp ve hakaret suçlamasıyla suç duyurusunda bulunan galanın güvenlik görevlileri uzlaşmak istemediklerini ifade etmişlerdi.

İFADEYE GELMEYEN CİCİŞLERE YAKALAMA ÇIKTI

Yapılan suç duyurusu üzerine savcılık Ciciş kardeşler hakkında soruşturma başlattı. Savcılık davetiye üzerine ifade vermeye gelmeyen kardeşler hakkında yakalama kararı çıkarttı. Karar üzerine gözaltına alınan Esra ve Ceyda Ersoy Levent karakoluna götürüldü. Burada bir süre gözaltında tutulan kardeşler, daha sonra polis zoru ile adliyeye sevk edildi.

UZLAŞAMAZLARSA YARALAMADAN İDDİANAME YAZILACAK

Savcılıktaki ifadelerinde mağdur tarafla uzlaşma yoluna gideceklerini belirten Esra ve Ceyda kardeşler daha sonra serbest bırakıldı. Uzlaşma için 15 gün süre verilen kardeşler mağdur taraf ile uzlaşmazlar ise haklarında darp yolu ile yaralama ve hakaret suçlarından iddianame hazırlanacak.

Öte yandan polis zoru ile adliyeye getirilen kardeşler basın mensuplarının sorularını yanıtsız bıraktılar.