BIST 9.722
DOLAR 32,51
EURO 34,93
ALTIN 2.426,61
HABER /  DÜNYA

CIA'daki aşk üçgenindeki sır kadın

CIA Başkanı Petraeus’un istifasını getiren ikinci kadın bir aile dostu çıktı.

Abone ol

İNTERNETHABER - Eski CIA Başkanı David Petraeus ’un istifasına yol açan evlilik dışı aşk üçgenindeki üçüncü kadının kimliği de açıklandı. O isim evlerine girip çıkan ve komşuları olan Jill Kelley çıktı...

1.20121114095001.jpg

PETRAEUS'UN AŞK ÜÇGENİ OBAMA'YI DA ŞOKE ETTİ

Aşkı Memnu'ya dönen CIA'daki ilişki ağını öğrenen Obama şaşkına dönmüş. Sözcüsü açıkladı (DEVAMINI OKU)

Petraeus’un ilişkiye girdiği biyografi yazarı Paula Broadwell’in elektronik postayla “Erkeğimden uzak dur” diye tehdit ettiği kadının Jill Kelley adında bir aile dostu olduğu ortaya çıktı.

CIA'yı dünyaya rezil eden aşk üçgeni Aşk-ı Memnu'yu aratmıyor. Petraeus'un biyografi yazarının yanı sıra komşusu olan kadınla da gönül ilişkisi olduğu iddiası var. O kadının kimliği gizli tutuluyordu. Yeni açıklandı.

ABD şimdi aynı zamanda gönüllü irtibat subayı olan bu kadınla çalkalanıyor. Jill Kelley'in Petreaus'un eşiyle de yakın olduğu ve kocasıyla da Petraeus'un samimi bir komşuluk ilişkisi bulunduğu belirlendi.

Tehdit mektubu FBI’ın soruşturmasını tetiklemiş ve Petraeus’un istifasını getiren olayın su yüzüne çıkmasına sebep olmuştu.

O KADIN İRTİBAT SUBAYI

jill-kelley-2.jpg

Petraeus’la birlikteliği henüz kesinleşmeyen 37 yaşındaki Kelley, Petraeus’ların evinin bulunduğu Tampa kentindeki MacDill hava üssünde gönüllü irtibat subayı olarak görev yapıyor.

Kelly burada Dışişleri Bakanlığı adına ordunun en gizli harekâtlarını yürüten ABD Ortak Özel Operasyonlar Komutanlığı ile bağlantıyı sağlıyor.

jill-kelley1.jpg
ÜSTELİK KOMŞULARIYMIŞ

Kocası Scott ile birlikte komşuları Petraeus’larla özellikle son beş yıldır karı-koca sık sık görüşerek samimi bir ilişki kurdukları belirtiliyor. Hatta beraber korsan temalı bir partiye bile katılmışlar.

jill-kelley3.jpgFotoğrafta Jill Kelley'in yanındaki Petraeus, onun yanındaki Kelley'in eşi Scoot Kelley. Sağ en başta ise tüm olanlardan bir haber yaşayan Petreaus'un karısı yer alıyor.

Komşular Kelley’lerin Petraeus’larla ilişkilerini sıkılaştırmak için çok “çabaladığını” söylüyor. Scott Kelley ise özellikle kanser alanında çok sayıda öncü ameliyat gerçekleştirmiş başarılı bir cerrah. Çiftin 9, 7 ve 6 yaşlarında üç çocuğu bulunuyor.

LÜBNAN ASILLI ÇIKTI

jill-kelley.jpg
Philadelphia’ya 1970’li yıllarda göç eden Lübnanlı bir ailenin kızı olan Jill Kelley’nin Natalie adında ikiz kardeşi de var.

Kelley’nin Petraeus ile henüz ne tür bir ilişkisi olduğu netleşmezken, eski CIA Başkanı’nın ise bu hafta Bingazi’deki saldırılarla ilgili Kongre’ye ifade vermesi gündemde.

david-petraeus-and-paula-broadwell-.jpg
CIA BAŞKANLIĞINDAN İSTİFA ETMİŞTİ

Türk askerlerinin başına çuval geçirmesi ile hatırlanan David Petraeus, biyografi yazarı Paula Broadwell ile ilişkisi olduğu ortaya çıkınca CIA Başkanlığından istifa etmek zorunda kalmıştı.
(DEVAMINI OKU)