BIST 9.080
DOLAR 32,34
EURO 35,11
ALTIN 2.309,66
HABER /  POLİTİKA  /  CHP

CHP'yi sarsan istifa! Sebebi Yavaş mı?

Mansur Yavaş'ın adaylığını dün Twitter'dan duyuran Kılıçdaroğlu'nun danışmanı istifa etti.

Abone ol

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun danışmanı Şükrü Karaca istifa etti.Kılıçdaroğlu'nun istifayı kabul edip etmeyeceği ise henüz belli değil.

DÜNKÜ TWEETLER OLAY OLMUŞTU

Şükrü Karaca'nın dün twitter'dan paylaştığı mesaj, parti içinde Muharrem İnce'nin tepkisini çekmişti. Karaca'nın attığı tweette yer alan “Değerli dostum güzel halk adamı Mansur Yavaş Ankara'ya hayırlı olsun” ifadesine İnce şöyle yanıt vermişti: "Adaylık önemli değil partimi düşürdükleri duruma üzülüyorum. Partinin adayını danışman twitter'dan açıklıyor! şu anda o tweet yok!"

Muharrem İnce, Mansur Yavaş isminin Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adaylığı için gündeme gelmesini eleştirerek şöyle devam etmişti:

"Eski partisini CHP'lileşmekle suçlayan bir kişi CHP'den aday olup olmamayı düşünecekmiş! kendisine ısrarlı teklifler varmış! Israrlı teklifler olduğunu yazdığı tweet de yok meydanda!Partimize de, Cumhuriyet'in başkenti Ankara'ya da yazık oluyor. Amaç parti tabanınısağlam tutup diğer partilerin tabanına güven vermek olmalıdır. Kendi partisinden, başka partilerden aday olamayanı aday yapmakla olmaz bu işler!"


Mansur Yavaş CHP'den aday!

Kılıçdaroğlu'nun danışmanı Şükrü Karaca, Mansur Yavaş'ın adaylığını açıkladı.

mansur-yavas-aday.20131216152452.jpg --

CHP'in anketi Ankara'yı karıştıracak!

CHP'nin yaptırdığı ankete göre Mansur Yavaş'ın Gökçek'i geçmesi işten bile değil. 

mansur-yavas-anketi.jpg