BIST 9.511
DOLAR 32,49
EURO 34,75
ALTIN 2.492,84
HABER /  GÜNCEL

CHP'ye sert yorum: Otur yerine sıfır!

Deniz Baykal’ın danışmanlığını yapan Korkmaz Karaca, genel seçim sonuçları hakkında çarpıcı bir açıklama yaptı.

Abone ol

Deniz Baykal’ın danışmanlığını yapan ve 2010 yılında yapılan CHP kurultayında en genç parti meclisi üyesi olan Korkmaz Karaca genel seçim sonuçları hakkında ilginç bir yorum yaptı.

Kılıçdaroğlu'na yüklenen Karaca; 'Sayın genel başkan ellerini başına koyup düşünmeli. Memleketinde bile “Sıfır” çekti.' dedi.

Karaca, bugün yapılan milletvekili genel seçimleri için CHP’nin bu yönetimle başarısızlığını teyit ettiğinin göstergesi olduğunu ifade ederek CHP genel başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun bir an önce gerekeni yapmasını söyledi.

170720141925350592480_2.jpg

'OTUR YERİNE SIFIR'

Kemal Kılıçdaroğlu için yapılan “Başbakan Kemal” tezahüratlarının komik olduğunu vurgulayan Karaca, “ Bu seçimleri ben mi yanlış yorumluyorum yoksa. CHP’nin oyları düşmüşken bu coşku neyin nesi. Kimin için bu coşku. CHP böyle bir zamanda oylarını tavan yaptırması gerekirken maalesef düşürmüştür. Sayın genel başkan ellerini başına koyup düşünmeli. Memleketinde bile “Sıfır” çekti. Halk kendisine otur yerine sıfır diyor ama maalesef kulaklar tıkalı, gözler kapalı, anlama devre dışı kalmış” diyerek CHP’nin almış olduğu sonucu değerlendirdi.