BIST 9.717
DOLAR 32,47
EURO 34,93
ALTIN 2.434,92
HABER /  POLİTİKA  /  CHP

CHP'nin sitesinde Silivri fotoğrafları

CHP heyetinin Silivri ziyaretinin görüntülerini Mustafa Balbay Twitter hesabından paylaştı...

Abone ol

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Başkanlığı’ndaki CHP heyeti, Silivri Ceza ve İnfaz Kurumlar Yerleşkesinde tutuklu bulunan CHP Milletvekili Mustafa Balbay ile CHP Milletvekili Mehmet Haberal’i Kurban Bayramı’nın birinci günü ziyaret etmişti.

Bu ziyaretle ilgili fotoğraflar CHP’nin internet sitesine konulurken tutuklu milletvekili Mustafa Balbay'ın twitter hesabından 'Silivri'de mini grup toplantısı' notuyla paylaşıldı.

DUVARLARINIZ VIZ GELİR

CHP'nin internet sitesinde paylaşılan fotoğrafın solunda ise "Duvarlarınız da, yasaklarınız da vız gelir bize vız..." başlığıyla yer alan metinde, "CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu Başkanlığı’ndaki CHP heyeti, hak, hukuk tanımadan, demokrasi ve bağımsız yargı hiçe sayılarak tutuklanan milli irade temsilcilerinden CHP Milletvekili Mustafa Balbay’ı Silivri Toplama Kampı’nda ziyaret etti ve el ele, kol kola özgürlüğe merhabaya, TBMM’de buluşmaya söz verdi" denildi.

chpnin-silivride-grup-toplantisi.jpg

TOPLAMA KAMPINDA BULUŞTULAR

CHP’nin Basın birimince ziyaretle ilgili olarak yapılan açıklamada ise, "CHP Lideri Kılıçdaroğlu Başkanlığı’ndaki CHP heyeti’nin Silivri Toplama Kampı’na yaptığı ziyarette çekilen Balbay’lı fotoğraflar" ifadesine yer verildi ve şu ifadelere yer verildi:

"Balbay gelemedi biz gittik. Silivri Toplama Kampı’nda da beraberiz... CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu Başkanlığı’ndaki CHP heyeti, CHP Milletvekili Mustafa Balbay ile CHP Milletvekili Mehmet Haberal’ı Kurban Bayramı’nın birinci günü Silivri Toplama Kampı’nda ziyaret etti.

’Duvarlarınız da, yasaklarınız da vız gelir bize vız...’ diyen Genel Başkan Kılıçdaroğlu, CHP Genel Başkan Yardımcıları Adnan Keskin, Gürsel Tekin, Umut Oran, CHP Grup Başkanvekili Akif Hamzaçebi, CHP Milletvekili Mahmut Tanal ve CHP İstanbul İl Başkanı Oğuz Kaan Salıcı ile hak, hukuk tanımadan, demokrasi ve bağımsız yargı hiçe sayılarak tutuklanan milli irade temsilcilerinden CHP Milletvekili Mustafa Balbay ile cezaevinde buluştular.

Milletvekillerimiz gelemedi, biz toplama kampına gittik. Er veya geç tutuklu milli irade temsilcilerini TBMM çatısı altında, oturduğumuz aynı sıralarda göreceğiz" diyen Kılıçdaroğlu’nun ziyaretinde çekilen Balbay’lı fotoğraflarını bilgi ve ilgilerinize sunuyoruz."