BIST 9.530
DOLAR 32,47
EURO 34,82
ALTIN 2.478,32
HABER /  SEÇİM

CHP'nin seçim şarkısı ilk kez çalındı!

CHP bugün 7 Haziran 2015 seçimleri için seçim bildirgesini açıklanıyor. CHP'nin seçim kampanyasında kullanacağı seçim şarkısı da ilk kez kamuoyuna duyuruldu.

Abone ol

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin seçim beyannamesini açıklıyor. CHP aynı zamanda seçim şarkısını da ilk kez duyurdu.

İşte Kılıçdaroğlu'nun konuşmasıdan önemli satır başları...

Hepinizi muhabbetle, yürekten selamlıyorum. Yaşanacak bir Türkiye umuduyla, beklentisiyle hepinizi yürekten selamlıyorum. Hiçbir ayrım yapmıyorum. Öğrenci, memur, köylü kentli, Karadenizli Egeli Anadolulu Trakyalı hepinize sesleniyorum, hepinizi yürekten selamlıyorum. Genç yaşlı demeden bütün milletime sesleniyorum. Sanat kültür dünyasına sesleniyorum. Hukuk dünyasına sesleniyorum. Gelin hep beraber yeni bir başlangıç yapalım, gelin hep beraber yaşanacak bir Türkiye inşa edelim.
Düşünün bir daha düşünün, iki defa düşünün üç kez düşünün.

CHP'NİN SEÇİM BEYANNAMESİNİN TAM METNİ İÇİN TIKLAYIN

13 yıl önce biz yoksullukla mücadele edeceğiz dediler, yasaklarla mücadele edeceğiz dediler.

“6 MİLYON 700 BİN İŞSİZ, 13 MİLYON YOKSUL”

Şimdi 6 milyon 700 bin işsiz, 13 milyon yoksul, prim borcu olduğu için ölüme terk edilen esnaf kardeşim, açlık sınırına dayanmış bir milyon insan, kızgın öfkeli gençlerimiz, korkmuş sinmiş bir medya, kimliğini ve kişiliğini yitirmiş iş dünyası. Sonuç bu. Bu tabloyu görüyorsak, bu tablo devletin resmi rakamlarına yansımışsa, bu tabloyu milletin vicdanına teslim ediyorum.

13. yıl sonunda ne oldu. Milletin polisle arasını açtılar, milletin devletle arasını açtılar, milletin dinle imanla arasını açtılar, sporla, sanatla arasını açtılar en önemlisi milletin milletle arasını açtılar.
Bu tablo düşündürücü bir tablo. Bu tabloyu Türkiye hak ediyor mu?

Komşularla sıfır sorun dediler, milletin komşularla arasını açtılar, bir komşumuz bile kalmadı.

En acı olanı, Türkiye son altı yıldır 10 bin dolar barajını aşamamış, orta gelir tuzağına kapılmıştır. Türkiye büyümesini, kalkınmasını sağlayamıyor. Orta gelir tuzağından Türkiye’yi kurtarmalıyız.
Biz bu tabloyu mu istiyoruz. Biz yaşanacak bir Türkiye istiyoruz