BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  SEÇİM  /  YEREL SEÇİMLER 2019

CHP'nin İstanbul adayı Ekrem İmamoğlu'ndan ilk açıklama

CHP'nin yerel seçimlerdeki İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu oldu. Parti Meclisi'ndeki oylamada İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ismi, oy çokluğuyla kabul edildi. İmamoğlu, adaylığı kesinleştikten sonra yaptığı ilk açıklamada, "Allah mahcup etmesin" dedi.

Abone ol

31 Mart 2019'da yapılacak yerel seçimlerde Cumhuriyet Halk Partisi'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı, Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu oldu.

İmamoğlu, adaylığı kesinleştikten sonra kameraların karşısına geçti ve açıklama yaptı. Ekrem İmamoğlu şunları söyledi:

"Tabi bu bir başlangıç anı. Hepimiz için çok güzel ve önemli değerli günlerin bir başlangıcı. Bu yönüyle cümlelerime teşekkürle başlamak istiyorum. En başta sevgili eşime, çocuklarıma, anneme babama ve aileme. Tabii ki CHP'nin Beylikdüzü ilçesinin başkanına, tüm üyelerine Beylikdüzü'nün bütün hemşehrilerime teşekkür ediyorum. Bu bir ulusal meseledir. Tüm İstanbullulara tüm Türkiye'ye yürekten teşekkür ediyorum.

CHP'nin Ankara adayı Mansur Yavaş İstanbul adayı Ekrem İmamoğlu işte diğer adaylar

"NASIL BİR İSTANBUL İSTEDİĞİMİZİ DÜNYAYA ANLATACAĞIZ"

Değerli basın mensupları bu önemli bir başlangıç anıdır. İstanbullulara nasıl bir İstanbul istediğimizi anlatacağız. Bunu tüm dünyayla paylaşacağız. Çok kararlı bir süreci paylaşacağız.

"ALLAH MAHCUP ETMESİN"

Hazırlıklarımızın İstanbulumuzun geleceği için, vatandaşların içinde olan bir süreç içinde olacağından kimsenin şüphesi olmasın. Yeni sözlerin söylendiği süreci paylaşacağız. Tüm bu kavramlarla Beylikdüzü'nde yarattığımız ortamla Beylikdüzü'nde herkesin kalbini kazandığımız gibi İstanbul'un da kalbini kazanmaya geldik. Allah beni hiç kimseye mahcup etmesin."