BIST 9.503
DOLAR 32,50
EURO 34,73
ALTIN 2.485,55
HABER /  POLİTİKA  /  CHP

CHP'lileri korkutan esrarengiz olaylar!

CHP'li vekiller arka arkaya soyulunca partilileri endişe kapladı. Önce Aziz Kocaoğlu, geçen hafta Başkan yardımcısı Günaydın ve bu kez de Kamer Genç soyuldu.

Abone ol

İNTERNET HABER - CHP'de arka arkaya gelen esrarengiz hırsızlıklar endişe yarattı. Geçtiğimiz hafta içinde CHP’li İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nun, daha sonra da CHP Genel Başkan Yardımcısı Gökhan Günaydın’ın evine hırsız girmişti.

Bir şok daha yaşandı. Bu kez CHP Tunceli Milletvekili Kamer Genç’in Angora Evleri’ndeki üç katlı villasına hırsız girdi.

CHP’li Kocaoğlu ve Günaydın’ın evlerinin ardından Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun Tunceli programına eşlik ettiği için Ankara dışında bulunan Genç’in de evine hırsız girdiği ortaya çıktı.

EVDEN NELER ALINMIŞ?

Genç’in villasına hırsız girdiği dün sabah saatlerinde eve giden oğlu tarafından polise bildirildi. Eve camı kırarak girdiği anlaşılan hırsızın, tüm odaları karıştırdığı, evden bir tane laptop, birel kamerası, çok sayıda ziynet eşyası ve yüklüce miktarda nakit avro çaldığı tespit edildi. Evden tam olarak nelerin alındığı, Genç’in Ankara’ya dönmesinden sonra netlik kazanacak.

KİMSE GÖRMEMİŞ

Genç’in villasının bulunduğu sokakta kamera olmadığı, villada alarmın takılı bulunmadığı belirtilirken, hırsızın villaya girmesine ilişkin bir görgü tanığı da belirlenemedi.

Hırsızlık yaşanan ev, eski CHP Genel Başkanı Deniz Baykal’ın eviyle de aynı sitede bulunuyor. Baykal’ın evine de geçtiğimiz yıl hırsız girmeye çalışmış ancak yakalanmıştı.

AK PARTİ'DEN ŞÜPHELENİRİM

Milliyet’e konuşan Genç, “Şüphelenirsem AKP’den şüphelenirim. Kimin yaptığını bilemem tabii, AKP’nin CHP içinde ortadan kaldırmak istediği ben varım. Bunu Meclis kürsüsünde de söylemiştim. Galiz küfürlerle bana hem milletvekilleri hem Erdoğan saldırıyor. Bir grup da Erdoğan’a ya da Abdullah Gül’e yaranmak için böyle bir şey yapmış olabilir” ifadesini kullandı. Genç, büyük bir moral bozukluğu yaşadığını, evde çok ciddi hasar olduğunu belirtti.


CHP'DE HIRSIZ ŞOKU

CHP Genel Başkan Yardımcısı Gökhan Günaydın'ın Ankara'nın Çankaya ilçesindeki evine geçen hafta hırsız girmişti. Günaydın, yerel seçimlerden önce 3-4 günlüğüne Ankara dışına çıktığını belirterek, "İlginç olan içeride laptop, iPad ve saatlerim gibi alınabilecek, para edecek bazı şeyler olmasına rağmen eşimin birkaç yüzüğünü almakla yetinmişler. Çalışma odama girmişler, dosyalar karıştırılmış" demişti. (DEVAMINI OKU)

AZİZ KOCAOĞLU'NUN EVİNE GİRİYORDU

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'nun evine, girmeye çalışan kimliği belirsiz kişi, polis tarafından son anda fark edildi. (
DEVAMINI OKU)