BIST 9.080
DOLAR 32,33
EURO 35,07
ALTIN 2.307,66
HABER /  POLİTİKA

CHPlilere şaka gibi cep mesajı!

CHP'liler cep telefonundan çektiğini başka şeyden çekmedi. Önder Sav olayından sonra şimdi de mesaj hatları hacklendi...

Abone ol

CHP cep telefonundan çektiğini başka şeyden çekmedi. CHP'li Önder Sav'ın cep telefonunu kapatmayı unutup, konuşmalarının dinlenmesinin ardından şimdi de partinin mesaj hattı hacklendi. 2 bin partiliye Galatasaray mesajı gönderildi. 

CHP Konak İlçe Başkanlığı'nın parti içi toplantıları, törenleri, ölüm haberlerini duyurmak amacıyla kullandığı cep telefonlarına kısa mesaj hattının şifresi, kimliği belirlenemeyen kişi ya da kişiler tarafından hacklendi.

GALATARASAY MESAJI

Olay, yaklaşık 2 bin kişinin cep telefonlarına Galatasaray Başkanı Adnan Polat'ı kastederek yazılan, ‘Adnan abi, çok koyu bir Galatasaraylı'yım. Seni çok seviyorum, seninle tanışmak istiyorum. Ben Murat Baş' mesajının gönderilmesiyle ortaya çıktı. Bu mesajı milletvekilleri, meclis üyeleri, belediye başkanları il başkanı, ilçe başkanları ve parti üyeleri aldı. Üyelerin partiyi arayarak, kısa mesajı bildirmesiyle sistemin şifresinin kırıldığı ortaya çıktı. CHP Konak İlçe Başkanlığı, mesajla üyelerinden özür diledi. CHP yönetimi, tespit edilmeleri halinde sorumlulardan şikayetçi olacaklarını bildirdi. 2 bin kısa mesajın CHP'ye maliyeti 250 TL oldu.