BIST 9.698
DOLAR 32,51
EURO 34,80
ALTIN 2.431,30
HABER /  POLİTİKA  /  CHP

CHP'li vekilin paylaşımı olay oldu! Hatasını farkedince...

Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek'in Alman Maliye Bakanı Wolfgang Schaeuble ile çekilmiş fotoğrafını eleştiren CHP'li Mehmet Bekaroğlu öyle bir gafa imza attı ki...Bekaroğlu gerçeği öğrenince 'çok mahçup oldum' diyerek özür dilemek zorunda kaldı.

Abone ol

Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek'in, Almanya Maliye Bakanı Wolfgang Schauble ile çekilmiş fotoğrafını paylaşan CHP'li Mehmet Bekaroğlu, Şimşek'in fotoğrafını eleştirmek isterken büyük bir gafa imza attı.

Bekaroğlu, fotoğrafın altına "Maliye Bakanları; biri Alman biri Türk. Ecevit'in hasta haliyle ABD Başkanı ile resmini yıllardır diline dolayanlara" diye yazdı.

HATASINI SONRADAN FARKETTİ

Fotoğrafta Alman Bakanın tekerlekli sandalye kullandığı açıkça görülüyor. Şimşek eğilmiş Alman bakanın anlattıklarını dinliyor. Bekaroğlu Alman bakanın engelli olduğunun farkına varmadan fotoğraf üzerinden eleştiri yaptı. Paylaşımına gelen yorumlar sonrası hatasını fark eden Bekaroğlu, paylaşımını kaldırıp, özür diledi.

ÇOK MAHÇUP OLDUM ÖZÜR DİLİYORUM

Bekaroğlu, "Alman Bakan'ın engelli olduğunu bilmemek benim için bir eksiklik, özür diliyor, paylaşımı kaldırıyorum. Gerçekten çok mahçup oldum, tekrar tekrar özür dilerim..." dedi.