BIST 9.693
DOLAR 32,58
EURO 34,80
ALTIN 2.508,18
HABER /  POLİTİKA

CHP'li vekilden ilginç Kadir Topbaş iddiası

CHP İstanbul Milletvekili Barış Yarkadaş, Halk TV yayınında İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş ile ilgili bir iddiada bulundu. İşte o konuşma...

Abone ol

Cumhuriyet Halk Partisi Barış Yarkadaş Halk TV canlı yayına katıldı. Semra Topçu'nun sorularını yanıtlayan CHP'li vekil ilginç açıklamalar yaptı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın dün partisine geri dönmesini de değerlendiren Barış Yarkadaş, Erdoğan'ın belediyeler ile ilgili düzenlemeler yapacağını ima etti. 

'Ak Partili belediyelerin heyecanının azaldığını, ne yaparsak yapalım kazanıyoruz düşüncesine girdiklerini' söyleyen Yarkadaş, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş ile ilgili de konuştu. Barış Yarkadaş, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Kadir Topbaş'la ilgili olarak "beni karşılamaya gelmesin" dediğini iddia etti. Yarkadaş, iddiasınıda 'başka şeylerde söylemiş ama kanal sıkıntıya girmesin' dedi.

           

YEREL SEÇİMLER ÖNE ÇEKİLECEK

Barış Yarkadaş konuşmasında yerel seçimlerin öne çekileceğini de iddia etti. 2019'daki yerel seçimlerin 2018'de yapılacağını Erdoğan'ın Cumhurbaşkanlığı seçimi öncesi yerel seçimleri görmek istediğini söyledi.

Kadir Topbaş Başkanlığı bırakıyor