BIST 9.709
DOLAR 32,51
EURO 34,79
ALTIN 2.426,84
HABER /  POLİTİKA

CHP'li vekilden flaş iddia! Kadir Topbaş istifa mı etti?

İSTANBUL Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş istifa mı etti? CHP İstanbul Milletvekili Barış Yarkadaş'ın iddiası gündeme bomba gibi düştü. Kadir Topbaş'ın suskunluğu da iddiaları güçlendirdi.

Abone ol

İSTANBUL Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş istifa mı etti? CHP İstanbul Milletvekili Barış Yarkadaş'tan gündemi sarsacak iddia geldi. Yarkadaş, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda "Kadir Topbaş, bugün beş dosyasının kendisine rağmen meclisten geçmesi üzerine, çok yakın çevresine istifa ettiğini açıkladı" ifadelerini kullandı.

Yarkadaş, Topbaş'ın istifasının Cumhurbaşkanı Erdoğan'a iletildiğini, Erdoğan'ın "Başkan beklesin" talimatı verdiğini iddia etti.

Kadir Topbaş topun ağzında mı meclis kararı şoku!

VETO ETTİĞİ DOSYALAR İBB MECLİSİ'İNDE KABUL EDİLDİ

Kadir Topbaş, İBB Meclisi'ni sıkıntıya sokabileceği gerekçesiyle 5 imar dosyasını iade etmişti. Bu dosyalar, bugün İBB Meclisi'nde hiçbir değişiklik yapılmadan kabul edilmişti.

işte gündeme bomba gibi düşen o tweetler:


KADİR TOPBAŞ SUSKUN
Bu iddia gece boyunca twitteri sallarken Kadir Topbaş suskun kaldı. Sosyal medya hesaplarından dahi açıklama yapmayan Topbaş damadı Ömer Kavurmacı sebebiyle zaten hedefteydi. Hatırlanacağı gibi Ömer Kavurmacı FETÖ'ye üye işadamı ve skandal tahliyesi ile gündem yaratmıştı. Kamuoyu baskısı ile yeniden cezaevine dönen Ömer Kavurmacı, tüm şirketlerini de kayyuma devretmişti.

Kavurmacı ve Çapkın cezaevine böyle getirildiKavurmacı ve Çapkın cezaevine böyle getirildiKavurmacı ve Çapkın cezaevine böyle getirildiKavurmacı ve Çapkın cezaevine böyle getirildiHABERİN FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYIN