BIST 9.716
DOLAR 32,54
EURO 34,91
ALTIN 2.428,24
HABER /  POLİTİKA  /  CHP

CHP'li vekil: Sokağa çıkma kararı verdim

TBMM'de tişörtlü gösterisiyle gündeme gelen CHP'li vekil Melda Onur, sokak çağrısı yaptı.

Abone ol

CHP İstanbul Milletvekili Melda Onur “Siyaset yapış tarzı değişti. Yeni kuşak onların yanında gaz, cop yemenizi istiyor” dedi.

Cumhuriyet gazetesinde yayımlanan söyleşisinde Onur, siyasetin sokakta yapılması gerektiğini savundu. Onur gençlerin kendileriyle birlikte milletvekillerinin de cop yemesini istediğini iddia etti.

İşte Melda Onur'un dikkat çeken o açıklamaları:

MECLİS ETKİSİZ, SOKAKTAYIM

"Yeni zamanlarda hem siyasetin kodları, hem yapış tarzı değişiyor. Yeni kuşak artık “gittik, elini sıktık, bana oy ver...” bunu istemiyor. Onların yanında gaz da, cop da yemenizi, çevreci olmanızı da istiyorlar. Artık bu dönemde parlamenter sistemde siyaset yapmanın bir etkisi kalmadı. Sonuçta parlamentoda birçok çalışma, konuşma sırf tutanaklara geçsin diye yapılıyor. Meclis’e geldik, hepimizin hayali sanki orada yasalar yapacağız falan... Daha birinci haftada anlaşıldı öyle bir şey olamayacağı, ben de sokağa çıkma kararı verdim. Tabii ki Meclis de önemli ama benim görevimin sokak olduğunu düşünüyorum. Her milletvekili de her yerde olmaz."

melda.20150101151653.jpg

CHP İstanbul Milletvekili Melda Onur, geçtiğimiz haftalarda Beşiktaş'ın taraftar grubu Çarşı'ya destek vermek için giydiği iki tişörtten birini kürsüde çıkarmıştı.