BIST 9.525
DOLAR 32,61
EURO 34,79
ALTIN 2.493,47
HABER /  POLİTİKA  /  CHP

CHP'li Tekin'den seçim güvencesi

CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin, '12 Haziran akşamı hiçbirinizin başı eğik durmayacak, sandıklara da sahip çıkacağız' dedi.

Abone ol

Tekin, genel seçim çalışmaları kapsamında Tuzla'da Şifa ve Mimar Sinan mahalleleri ile Pendik'te Kaynarca ve Kavakpınar mahallelerinde vatandaşlarla bir araya geldi.

Parti otobüsünden vatandaşları selamlayan Tekin, esnafı da ziyaret ederek sohbet etti. Kaynarca Mahallesi'ndeki seçim irtibat bürosunu ziyaretinde yaptığı konuşmada Tekin, uzun süredir Kaynarca'yı ihmal ettiklerini, sadece bugün değil, seçimden sonra da ilk geleceği yerin Kaynarca olacağını söyledi.

Tekin, Kaynarca'daki heyecan, coşku neyse Türkiye'nin dört bir yanında aynı heyecan ve coşkunun olduğunu belirterek, "12 Haziran akşamı hiçbirinizin başı eğik durmayacak, sandıklara da sahip çıkacağız. Benim buradaki arkadaşlardan bir tek ricam; sadece oy kullanmayacaksınız, oyunuzu kullanır kullanmaz okuldan ayrılmayacaksınız. Bir vatan görevi, bir askerlik görevi, o gün herkes sandık başında olacak" diye konuştu.