BIST 9.645
DOLAR 32,56
EURO 34,71
ALTIN 2.412,83
HABER /  POLİTİKA  /  CHP

CHP'li Tekin'den iddialı İstanbul çıkışı!

Gürsel Tekin, İstanbul adaylığı için iddialı konuştu.

Abone ol

CHP'li Gürsel Tekin iddialı konuştu, "aday olsaydım AK Parti'ye 4-5 puan fark atardım" diye konuştu. İstanbul'da 1 milyon kent mağdurunun ortaya çıkacağını söyleyen Tekin, o insanlar için üç ayrı bölgede ofis oluşturacaklarını açıkladı.

Gürsel Tekin, CNN Türk'te Gündem programında Aslı Aydıntaşbaş'ın sorularını cevapladı. İstanbul seçimleri için iddialı konuşan Tekin, tüm ilçeleri teker teker incelediklerini söyledi. İşte Tekin'in o sözleri;

"Şu burnunuzun dibinde Ayamama deresini ıslah edememişsiniz, kalkıp Kanal İstanbul yapacağım demesi hayal. Burada bizim işlememiz gereken şey "Mustafa Bey yanlış mıydı doğru muydu" bu saatten sonra bunları söylemek doğru değil. Ama şunu söylemek istiyorum bu konuda, halen iddialıyım. Çok ciddi çalışma yaptım İstanbulla ilgili. İstanbul'da 39 ilçenin tomografisini çeken bir siyasetçiyim. Hangi seçmenden nasıl oy alacağımızı biliyordum. En az yüzde 4-5 fark atardım AKP'ye aday olsaydım. Buna emin olun. 

"SEÇMENE ANLATAMADIK"

Anlatamadık bunu seçmene. Birincisi talan edilen bir istanbul. Bakın 1 milyon kent mağduru olacak. Özellikle Ümraniye'de, Sultanbeyli'de o koşa koşa AKP'ye oy verenlerin, çatılarının başlarına yıkılacağını göreceğiz. Bununla ilgili olarak, bir siyasetçi olarak İstanbul milletvekili olarak birinci, ikinci ve üçüncü bölge olarak arkadaşlarımla da konuştuk. Üç ayrı ofis açacağız. Ne kadar kent mağduru varsa, bunlara destek vereceğiz.