BIST 9.680
DOLAR 32,43
EURO 34,45
ALTIN 2.488,62
HABER /  GÜNCEL

CHP'li Hazinedar'ın günah defteri! İşçileri nasıl dövelim toplantısı

CHP'li Beşiktaş eski Belediye Başkanı Murat Hazinedar’ın en yakınındaki kişilerden biri olan Eski CHP Beşiktaş İlçe Başkanı olan Uğur Gedik'in kitabı CHP’yi karıştıracak! Kitap adeta Murat Hazinedar'ın ve CHP'nin günah defteri gibi...

Abone ol

İÇİŞLERİ Bakanlığı tarafından görevden alınan CHP'li Beşiktaş eski Belediye Başkanı Murat Hazinedar’ın 'günah defteri' açıldı... Hazinedar'ın en yakınındaki kişilerden biri olan eski CHP Beşiktaş İlçe Başkanı olan Uğur Gedik'in kitabı CHP’yi karıştıracak bomba iddialarla dolu... İşte Akşam'ın haberinde yer alan kitaptan bazı bölümler...

KILIÇDAROĞLU'NA ÖZEL YAŞ GÜNÜ HEDİYELERİ... Hazinedar, başkan olduğu dönemde hakkındaki dosyaları sümenaltı eden CHP lideri Kılıçdaroğlu’na, her yaş gününde Beşiktaş Belediyesi envanterine kayıtlı tabloları gönderdi.

VELİ AĞBABA İLE 'İŞÇİLERİ NASIL DÖVELİM' TOPLANTISI... Murat Hazinedar’ın Mecidiyeköy’deki ofisinde toplantı yapıldı. Toplantıya katılan Veli Ağbaba ‘Burada olduğum bilinmesin’ dedi. Beltaş işçilerine nasıl dayak atılacağı konuşuldu. Hazinedar’ın ayarladığı kişiler ertesi gün parka gelen işçileri dövdü. 

BELTAŞ İŞÇİLERİNİ KEMER VE SOPALARLA DÖVÜLDÜ... Uğur Gedik'in kitabına göre, Hüseyin Avni Sipahi ve Murat Hazinedar’ın ayarladığı ve Beşiktaş Belediyesi’nde çalışmayan kişiler BELTAŞ işçilerine kemer ve sopalarla saldırdı.

KILIÇDAROĞLU'NA BÖYLE ÇIKIŞTI: 4 İLİN SEÇİM MASRAFI... Hazinedar’ın bir imar planını onaylamasının ardından kendisini uyaran Kılıçdaroğlu’na ‘4 ilin seçim masraflarını karşılıyorum. Parayı nasıl bulacağım’ yanıtını veriyordu.