BIST 9.722
DOLAR 32,55
EURO 34,98
ALTIN 2.426,55
HABER /  GÜNCEL

CHP'li Erdoğdu'dan Deniz Baykal'a büyük şok!

CHP’lilerin Çanakkale’deki şehitlikte bira içmesine destek veren CHP Genel Başkan Yardımcısı Aykut Erdoğdu yeni bir skandala imza attı. Erdoğdu'dun Baykal'ı kovduğu ortaya çıktı.

Abone ol

Partililerin şehitlikte bira içmesine destek veren CHP'li Erdoğdu bu kez eski genel başkan Deniz Baykal’a koltuktan kaldırarak arkada oturmasını söyledi.

CHP’nin Çanakkale’deki skandallarının ardı arkası kesilmiyor. Partililerin bira içmesine destek veren Genel Başkan Yardımcısı Aykut Erdoğdu’nun bir skandala daha imza attığı ortaya çıktı.

OTURDUĞU KOLTUKTAN KALDIRDI

Erdoğdu, en ön sırada oturan Deniz Baykal’ı “Milletvekilleri arkada oturacak” diyerek Baykal’ı oturduğu koltuktan kaldırdığı ortaya çıktı. Erdoğdu’nun bu tutumuna birçok partili tepki gösterdi. Yurt Gazetesi’nden Süleyman Kılıç isim vermeden Erdoğdu’yu yerden yere vurdu.

BAYKAL’I ARKA SIRAYA GÖNDERDİ

Çalıştay için hazırlanan yerde ilk sırada oturan CHP’nin eski liderinin yanına gelen Erdoğdu, önce sessiz bir şekilde arka sırada bulunan koltuğa oturmasını istedi.

CHP'LİLER TEPKİ GÖSTERDİ

Baykal’ın “Anlayamadım?” şeklinde verdiği cevap üzerine sesini yükselten Erdoğdu, “Burada MYK üyeleri oturacak. Milletvekilleri arka koltukta oturuyor. Sizin de arkada oturmanız gerekiyor” dedi. CHP’ye uzun yıllardır liderlik yapan Baykal, kendisine yapılan bu nezaketsizliğe herhangi bir cevap vermeden arka koltuğa oturdu. O sırada bazı isimler Erdoğdu’ya tepki gösterdi.