BIST 9.508
DOLAR 32,50
EURO 34,75
ALTIN 2.485,45
HABER /  POLİTİKA  /  CHP

CHP'li Erdem'den Rus TV'sinde şok sözler!

CHP İstanbul Milletvekili Eren Erdem, Russian Today'a konuştu. Erdem, Türkiye'yi DAEŞ'e yardım yapmakla suçlarken, 2013 yılında aynı örgütlere yine Türkiye tarafından sarin gazı verildiğini ileri sürdü.

Abone ol

CHP İstanbul Milletvekili Eren Erdem, Rus televizyon kanalı Russian Today'de Türkiye'yi suçladı. Erdem'in Türkiye'nin Suriye'deki DAEŞ kamplarına yardım yaptığı yönündeki sözlerine AK Partili Metin Külünk tepki gösterdi. Külünk, Erdem'i Putunci ilan etti.

CHP İstanbul Milletvekili Eren Erdem, Rus televizyon kanalı Russian Today'de açıklamalarda bulundu. Rus televizyonuna konuşan CHP'li Milletvekili Erdem, Türkiye'nin DAEŞ'e yardım yaptığını iddia ederek, 2013 yılında da terör gruplarına aynı biçimde sarin gazı verdiğini ileri sürdü.


AK PARTİ'Lİ KÜLÜNK'TEN SERT TEPKİ

CHP’li vekil Eren Erdem’in ‘’IŞİD, Sarin Gazını Türkiye’den aldı’’ sözlerine tepki gösteren AK Parti İstanbul Milletvekili Metin Külünk, Erdem'i Putunci olmakla suçladı.

''Tarih boyunca bizim en önemli problemimiz milletine ve ülkesine karşı samimiyetsizlerin içeride olmasından kaynaklanmıştır'' diyen Külünk, şöyle konuştu;

''Bugün AK Parti ve Erdoğan düşmanlığını kendilerinde bir psikolojik travmaya dönüştürenler, Türkiye'nin istikrarsızlaşması için kim çaba gösteriyorsa onların havuzuna su taşımaktadırlar. Bu da bunlardan bir tanesidir. Bugün de bu Rusya'yla Türkiye arasındaki haklı olarak uçağın düşürülmesinin ardından bunların hepsini birer Putin'ci olarak görüyoruz".