BIST 9.525
DOLAR 32,56
EURO 34,66
ALTIN 2.509,92
HABER /  GÜNCEL

CHP’li başkanın Süleyman Soylu paylaşımı kriz yarattı

İstanbul’da İçişleri Bakanlığı tarafından CHP’li belediye başkanlarının peşpeşe görevden uzaklaştırılmasının yankıları sürerken, bir başka CHP’li belediye başkanının Twitter’dan yaptığı fotoğraf paylaşımı sosyal medyayı salladı.

Abone ol

CHP'li belediye başkanlarının art arda görevden uzaklaştırılması nedeniyle çıkan tartışmalar devam ederken, CHP’li Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç’ın sosyal medya hesabından İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile birlikte olduğu bir paylaşım yapması özellikle CHP'liler arasında krize neden oldu.

CHP’li Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi’nin ardından CHP’li Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar’ın başkanlık makamını boşaltırken, CHP’li Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç’ın, resmi sosyal medya hesabından, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile birlikte birkaç saat önce çekilen fotoğrafını yayınlaması sosyal medyanın en çok konuşulan konusu oldu.

Ali Kılıç, Bakan Soylu ile birlikte çektiği fotoğrafı “İçişleri Bakanımız Süleyman Soylu ile Haliç Kongre Merkezi”ndeyiz . Maltepe Kaymakamımız Meftun Dallı ve mahalle muhtarlarımızla birlikte İçişleri Bakanlığı’nın düzenlediği Genel Güvenlik ve Uyuşturucu ile Mücadele toplantısına katıldık” sözleriyle paylaştı.

Bu kareden pek hoşnut olmayan CHP'liler ise ardı ardına tweetler atarak bu tepkilerini dile getirdiler. İşte o tweetlerden bazıları:

 

CHP'li İlgezdi hakkındaki suçlamalar! Aile boyu yolsuzluk 

Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar görevden alındı