BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  POLİTİKA  /  AK PARTİ

CHP'li başkana bakandan fırça

Antalya Ticaret ve Sanayi Odası'nın ödül töreninde Hayati Yazıcı öyle şeyler söyledi ki...

Abone ol

Antalya Ticaret ve Sanayi Odası'nın ( ATSO ) 1968'den beri gerçekleştirdiği ödül törenine Bakan Hayati Yazıcı'nın ile Başkan Mustafa Akaydın arasındaki diyalog damga vurdu.

Akaydın, konuşmasında ana muhalefet partisinin belediye başkanı olduğunu belirterek hükümete yönelik eleştirilerde bulundu. Akaydın, ayrıca çevre yolu, metro gibi konularda, Antalya’nın ulaşım sorununa hükümetin destek olmasını istedi.

SANIRIM AĞZINIZDAN KAÇTI!

Bakan ise Akaydın’ı ana muhalefet partisinin değil Antalya şehrinin belediye başkanı olduğu konusunda uyararak, “Sanırım ağzınızdan kaçtı! Siz Antalya ’da herkesin belediye başkanısınız” karşılığını verdi. Bakan, metro talebiyle ilgili ise Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin destek için kendilerine sunduğu bir proje bulunmadığını hatırlatarak, “Biz hızlı treni, metroyu İstanbul ’da, Ankara ’da Ulaştırma Bakanlığımız aracılığıyla desteklerken İzmir’de de destekledik. Burada ihtiyaç var olamıyorsa bunu gidermek lazım. Talepte bulunmak, proje getirmek önemli. Bu tarz yaklaşım sergilenirse millete ait kaynağı milleten esirgeme lüksümüz yok, öyle bir hakkımızda da yok” diye konuştu.