BIST 9.525
DOLAR 32,57
EURO 34,68
ALTIN 2.518,51
HABER /  GÜNCEL

CHP'den Selvi Kılıçdaroğlu haberine yalanlama!

CHP'den 30 Ağustos'ta lüks bir yatta görüntülendiği iddia edilen Selvi Kılıçdaroğlu haberine yalanlama geldi!

Abone ol

CHP Genel Merkezi, Kemal Kılıçdaroğlu'nun eşi Sevgi Kılıçdaroğlu ve kızı Zeynep Kılıçdaroğlu ile ilgili haberlere yalanlama geldi. Kalamış marinada CHP Milletvekili Gamze İlgezdi ile birlikte 2,5 milyon dolarlık bir yatta görüntülendiği belirtilen haberin yalan ve iftira olduğu belirtilirken, haberle ilgili yasal işlem başlatılacağı kaydedildi.

CHP İletişim Koordinatörlüğü'nden yapılan açıklamada Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nun eşi Selvi Kılıçdaroğlu'na ilişkin "Lüks bir yatta görüntülendi" şeklindeki haberin "yalan ve iftira" olduğu bildirildi.

CHP Genel Başkan İletişim Koordinatörlüğü tarafından Selvi Kılıçdaroğlu ile ilgili bir televizyon kanalında yayımlanan habere dair yazılı açıklama yapıldı. Açıklamada, dün gece habere konu olan saatlerde Selvi Kılıçdaroğlu'nun Kemal Kılıçdaroğlu ile Bilkent Odeon'da sahnelenen Nazım Hikmet Oratoryosu'nu izlediği belirtilerek, "Yalan ve iftira dolu, mesnetsiz habere ilişkin yayın yapan televizyon kanalı ile ilgili yasal işlemler başlatılmıştır." denildi.


sevgi-kiliçdaroğlu-ve-zeynep-kiliçdaroğlu.jpg

YALANLANAN HABERDE NELER VAR?

Beyaz TV ve ATV'nin gündeme getirdiği haberde, Selvi Kılıçdaroğlu ve Zeynep Kılıçdaroğlu'nun Gamze ve Battal İlgezdi ile birlikte 30 Ağustos'ta Mehmet Ali Düzova'ya ait yatla Burgazada'ya gittikleri iddia edildi. 

gamze-ilgezdi-yat-sefasi.jpg

SEVGİ KILIÇDAROĞLU VE KIZI MARİNADAN ÇIKMADI

sevgi-kiliçdaroğlu-yat-gezisi.jpg

Yine iddialara göre dönüşte İlgezdi çifti korumalarının arasında araçlarına binip uzaklaşırken kameraları karşısında gören Sevgi Kılıçdaroğlu ve kızı Zeynep Kılıçdaroğlu ise maridan dışarı çıkmadı. Yaklaşık 20 dakika marinada bekleyen Sevgi Kılıçdaroğlu ve kızı Zeynep Kılıçdaroğlu korumalar tarafından zodyak bota bindirilerek Kalamıştan uzaklaştırıldı.

GAMZE İLGEZDİ HAKKINDAKİ İDDİALAR

CHP'den milletvekili seçilen Gamze İlgezdi 'nin 17 dairesi olduğu ortaya çıkmıştı. Diş hekimi olan Gamze İlgezdi'nin dudak uçuklatan rezidans serveti 'yolsuzluk' iddialarını gündeme getirmişti. Kemal Kılıçdaroğlu'nun kızı Zeynep Kılıçdaroğlu'nun da rezidans sahibi olduğu belirlenince İlgezdi ve Kılıçdaroğlu ailesi arasındaki ilişkiler eleştiri almıştı.