BIST 9.466
DOLAR 32,60
EURO 34,80
ALTIN 2.495,48
HABER /  POLİTİKA  /  CHP

CHP'den İstanbul için son aday

2014 yerel seçimleri öncesi CHP'de İstanbul yarışı hızlandı. İstanbul için adı anılan isimlerden biri de partinin üst yönetiminden

Abone ol

CHP'de İstanbul yarışı hızlandı. Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül , CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin ile adaylığa sıcak bakan CHP grup başkanvekilleri Muharrem İnce ve Akif Hamzaçebi 'nin yanı sıra CHP Sözcüsü Haluk Koç 'un ismi de adaylık için geçmeye başladı.

DESTEK ÇAĞRISI

Koç'un adaylığını isteyenler, 'halukkoçudestekliyorum' isimli bir mail grubu kurarak, internet üzerinden destek çağrısı yaptı. Gönderilen mailde, "Bizler İstanbul'da Karadenizliler olarak Koç'u destekleme kararı aldık. Karadenizlilerin çok olduğuİstanbul'da AK Parti tabanından ve diğer parti tabanlarına hükmedecek sevilen bir kişiliktir. Adı yolsuzluğa karışmamıştır" ifadeleri dikkat çekti.

CAN ATAKLI DA AÇIKLAMIŞTI

CHP 'de 2014 yerel seçimleri öncesi büyükşehir adaylığı konusunda sürpriz isimler ortaya atılıyor. Daha öncede Vatan gazetesinden ayrılan Can Ataklı 'nın ismi gündeme gelmişti. Ataklı, CHP tarafından aday gösterildiği takdirde İstanbulbüyükşehir belediye başkanlığını istediğini belirtmişti.