BIST 9.451
DOLAR 32,60
EURO 34,80
ALTIN 2.497,59
HABER /  MEDYA

CHP'de liste dışı kalan 2 isim için Uğur Dündar'dan tepki

CHP milletvekili adayları listesinde yer almayan Ali Özgündüz ve Umut Oran için, Uğur Dündar Twitter'dan tepki gösterdi.

Abone ol

CHP milletvekili adayları listesinde adı bulunmayan isimlerden Umut Oran ve Ali Özgündüz için kişisel Twitter hesabından tepki gösteren Uğur Dündar, CHP'ye çok sert eleştiriler yöneltti.

CHP'nin milletvekili aday listesiyle ilgili değerlendirmede bulunan Uğur Dündar, Ali Özgündüz ve Umut Oran gibi isimlerin liste dışı bırakılmasını eleştirerek, "Listede CHP'ye büyük emek veren Ali Özgündüz gibiler yok, ama CHP'ye hiçbir katkı sağlamayan ve halkta karşılığı bulunmayanlar var! Hayret!" dedi.

ugur-dundar.jpg

"İKİSİ DE İĞRENÇTİR"

"Fransızların 'Siyasetin kulisi ile sosis üretimi toplum önünde yapılamaz, çünkü ikisi de iğrençtir' demelerine şimdi daha da hak veriyorum" mesajını paylaşarak ok manidar bir mesaj veren Uğur Dündar, "CHP'de Umut Oran'ın desteklenmesi gereken dönemde dışlanması, buna karşın paraşütle gelenlerin aday gösterilmeleri, vicdanları kanatır" diyerek Umut Oran'ın listede olmamasını eleştirdi. 

İşte Uğur Dündar'ın o tweetleri:

ekran-resmi-2015-04-07-15.26.15.png