BIST 8.985
DOLAR 32,33
EURO 35,08
ALTIN 2.299,68
HABER /  GÜNCEL

CHP'de Baykal depremi! Kılıçdaroğlu'na yanıt verdi!

Cumhurbaşkanı Erdoğan'la görüşmesinde koalisyon konusuna girdiği için CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun sert bir şekilde eleştirdiği Deniz Baykal'dan yanıt geldi.

Abone ol

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu , Deniz Baykal ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan görüşmesiyle ilgili rahatsızlığını 'Sayın Deniz Baykal’ın o gece bana neden ulaşamadığını ise, ben de anlamadım. Tam tersine o gece saat 24.00’ten sonra da ayaktaydım ve uyumuyordum' diyerek anlattı.

Bu sözlere Baykal'dan yanıt geldi. Baykal, şöyle konuştu:

"Genel Başkan sayın Kemal Kılıçdaroğlu ’nu aradığım saat belli. Bunların kayıtları baz istasyonlarında da var. Kendisine ulaşamadım. Bunun üzerine Özel kalem Müdürüyle konuştum. O da ulaşamadığını söyledi. Sonuçta ben kendisiyle konuştum ve görüşmeye ondan sonra gittim. Sayın Erdoğan’la konuşmamızda tek kelime bile olsa böyle bir şey konuşulmadı. Bana, siyasi geleceğimle ilgili hiçbir konuşma geçmedi. Beni işin içine sokacak hiç bir model önerisi olmadı. Yaptığımız görüşme sırasında sayın Erdoğan’ın bana böyle bir teklif yapmış olabileceğini ya da benim böyle bir teklife muhatap olduğumun kendi partililerimiz tarafından konuşulması, düşünülmesi daha acıdır."

KAPSAMLI BİR AÇIKLAMA YAPACAK

Baykal, Erdoğan’la yaptığı görüşmeden sonra ortaya atılan ya da kulislerde konuşulan iddialara karşı kapsamlı bir açıklama yapacağını söyledi. Bunun ne zaman olacağı sorusuna ise “her şeyin bir zamanı var” demekle yetindi.