BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  GÜNCEL

CHP Yalova’da zaferi kutlamaya başladı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Grup Başkanvekili Muharrem İnce ile Yalova Belediye Başkan Adayı Vefa Selman, vatandaşları selamladı. <br/>CHP...

Abone ol

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Grup Başkanvekili Muharrem İnce ile Yalova Belediye Başkan Adayı Vefa Selman, vatandaşları selamladı.
CHP Grup Başkanvekili Muharrem İnce ve Yalova Belediye Başkan Adayı Vefa Salman, Cumhuriyet Meydanı’nda toplanan partilileri selamladı. Meydanda toplanan binlerce kişiye seslenen İnce, AK Partililerin üzülmemesini istedi. Vefa Salman’ın adaletli davranacağını ifade eden İnce, “Milletvekili olarak ben belediyenin işlerine karışmayacağım. Vefa Salman kardeşime bundan sonra yardımcı olacağım” dedi.

“İŞTE ÇATI BU”
Seçimi sadece CHP’liler ile almadıklarını vurgulayan İnce, “Başka partilere mensup kardeşlerimiz bizim partimize oy verdi. Onlara teşekkür ediyorum. Türkiye’de konuşulan bir çatıyı Yalova’da gerçekleştirdiniz. İşte çatı bu. Türkiye’nin yüreğini, vicdanlarını rahatlattınız. Türkiye’de bir diri olursak neler yapabileceğinizi gösterdiniz” diye konuştu.
Türkiye’ye bir ufuk açıldığının altını çizen İnce, şöyle devam etti:
“Cumhurbaşkanlığı seçilecek zamanda nelerin yapılabileceğini gösterdiniz. Demokrasinin değerini, insanların nasıl dik duracağını, Yalova’da yaşayan insanların karakter yapısını ortaya koydunuz.”
(İHA)