BIST 9.080
DOLAR 32,37
EURO 34,99
ALTIN 2.335,50
HABER /  POLİTİKA  /  CHP

Gökçek'ten CHP'ye iki kötü sürpriz

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin yaptığı bu iş yarın Kılıçdaroğlu'nun eleştirilerine hedef olacağa benziyor...

Abone ol

CHP'nin bugünkü grup toplantısını Tandoğan Meydanı'nda yapacağını açıklamasının ardından Melih Gökçek'ten karşı atak geldi.

Gökçek önce zabıtalarını sokaklara salıp CHP'nin tüm afişlerini toplattı ardından da twitter'dan CHP'nin mitingini yasakladığını açıkladı. 

CHP İNADINDA KARARLI... TIKLAYIN

DİKKAT! ANKARA'DA YARIN BU YOLLAR KAPALI... TIKLAYIN

CHP yarın 4+4+4'lük kesintili eğitim sistemini protesto etmek için grup toplantısını bugün Ankara Tandoğan Meydanı'nda yapacak.

Vatandaşlardan tasarıya karşı destek isteyecek olan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Ankaralılar'ı Tandoğan Meydanı'na toplamak için kentin dört bir yanına afişler astırdı. Ancak CHP'nin afiş çalışmaları Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin zabıta engeline takıldı.

CHP'liler afişleri astı, zabıtalar tek tek söktü. Gerekçe ise afişlerin 'izinsiz' olduğuydu.




GÖKÇEK'TEN BİR DARBE DAHA

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu partisinin bugün yapılacak grup toplantısını Tandoğan Meydanı'nda yapılacağını açıklamıştı. Bülent Arınç'ın "Anayasaya aykırı" uyarısı da CHP'yi bu karardan vazgeçirmemişti. Bu konuda Ankara Valiliği bir sakınca olmadığını açıklamıştı ancak Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, CHP'ye bir sürpriz yapmaya hazırlanıyor.

CANIM ÖYLE İSTEDİ

Gökçek, twitter hesabından "Grup toplantısını Tandoğan'da yapamazsın dedim ve yasakladım" diye yazdı. Gökçek, "Valilik miting için izin verdi. Ben grup toplantısının Tandoğan'da yapılmasını yasakladım. Canım öyle istedi" diye yazdı.

CHP: CİDDİYE ALMIYORUZ

CHP yetkilileri ise "Gökçek'in sanal alemde yaptığı şovu ciddiye almıyoruz. İzin verip vermemek onun yetkisinde de değil, haddine de değil" dediler.