BIST 9.722
DOLAR 32,57
EURO 34,97
ALTIN 2.426,31
HABER /  GÜNCEL

CHP SP ve İYİ Parti için birbirinden beter iki ihtimal

Karar gazetesi yazarı Hakan Albayrak, CHP, SP ve İYİ Parti'nin seçim beyannamelerini okudu ve FETÖ ile nasıl mücadele edileceğine dair bir şey bulamadığını yazdı. Albayrak, aklına gelen 'birbirinden beter iki ihtimali' köşesinde paylaştı.

Abone ol

Muhalefet partileri seçim meydanlarında AK Parti hükümetini FETÖ ile yeterince mücadele etmemekle eleştiriyor. Peki CHP, Saadet Partisi ve İYİ Parti iktidara gelirse nasıl bir mücadele sergileyecek? Merak edilen konuya ilişkin Karar gazetesi yazarı Hakan Albayrak, "Birbirinden beter iki ihtimal" başlıklı dikkat çeken bir yazı kaleme aldı.

FETÖ ile mücadele söylemini dilinden düşürmeyen muhalefet partilerinin seçim beyannamesini okuyan yazar, yaşadığı hayal kırıklığını köşesinde dile getiriyor:

"BİR ŞEY BULAMIYORUZ": "Bunu tam olarak nasıl yapacaklarını öğrenmek için büyük bir heyecanla seçim beyannamelerini okuyoruz. Okuyoruz, okuyoruz, okuyoruz… Bir şey bulamıyoruz. FETÖ’yle mücadelede kurunun yanında yaşı da yakan AK Parti hükümetinin o yöndeki hatalarını düzeltmeye dair şeyler bulabiliyoruz, ama yaşı korurken kuruyu yakmanın gereğine dair bir şey bulamıyoruz. İYİ Parti de bu konuda hiç ümit vaat etmiyor. Dengeli bir tavır sergilemek çok mu zor bu konuda"

BİRBİRİNDEN BETER İKİ İHTİMAL: FETÖ ile mücedelenin nasıl olması gerektiğine dair muhalefet partilerine tavsiyelerde bulunan Albayrak, çok konuşulacak bir değerlendirmeyle yazısını tamamlıyor:

"CHP, SP ve İYİ Parti, adeta ‘prensip olarak’, FETÖ meselesini sadece AK Parti’ye yüklenmenin bir enstrümanı olarak kullanıyor. FETÖ’nün kendisiyle esaslı bir dertleri yok gibi. Veya FETÖ’den çekiniyorlar
. Birbirinden beter iki ihtimal."

Hakan Albayrak'ın yazısının tamamı