BIST 9.080
DOLAR 32,35
EURO 35,13
ALTIN 2.302,01
HABER /  GÜNCEL

CHP sandalyeleri sabitlesin

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, AK Parti Kayseri İl Başkanlığı’nın düzenlediği İl Danışma Meclisi’nde CHP’ye yapılacak olan k...

Abone ol

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, AK Parti Kayseri İl Başkanlığı’nın düzenlediği İl Danışma Meclisi’nde CHP’ye yapılacak olan kongrede ’Sandalyeleri sabitleyin’ tavsiyesinde bulunarak, "Belki kendilerini tutamıyor olabilirler, ayrılık tohumları sandalye fırlatmaya kadar gidebilir. Sandalyeleri sabitlesinler, bunu tavsiye ediyorum" dedi.
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, İl Danışma Meclisi’nde yaptığı konuşmasında, "10 Ağustos’ta Kayseri’nin Türkiye siyaseti adına koymuş olduğu başarıdan dolayı teşkilatlarımızı tebrik ediyorum. Devir teslim töreninde 11. Cumhurbaşkanımız Sayın Abdullah Gül ve 12. Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın gösterdiği nezaket, bütün dünyaya örnek olacak nezakettir.
Bütün seçimlerde bir ayrılık noktası aramaya dönük gayretler vardır. Bu ayrılığı oluşturamayanlar, başkalarının oluşturduğu fitneden medet ummaktadırlar. Muhalefeti daha farklı bir sorumluluğa davet ediyorum. Muhalefet titreyerek kendine dönmeli ve yeni şeyler ortaya koymalı" dedi.
CHP’ye yapılacak kongre için tavsiyede bulunan Yıldız, "Biz bir kongre yaptık. CHP’ye kongrede bir şey tavsiye ediyorum. AK Parti gibi bir kongre yapamazlar ama uçuşan sandalyeler görmek istemiyoruz. Sandalyeleri sabitlesinler. Biz böyle bir manzara görmek istemiyoruz. Vatandaşımız da görmek istemiyor. Artık Türkiye’nin oluşturduğu istikrara yakışacak bir davranışta bulunmak lazım. Belki kendilerini tutamıyor olabilirler, ayrılık tohumları sandalye fırlatmaya kadar gidebilir. Sandalyeleri sabitlesinler, bunu tavsiye ediyorum" ifadesinde bulundu.
(İHA)