BIST 9.717
DOLAR 32,48
EURO 34,96
ALTIN 2.438,51
HABER /  SEÇİM

CHP, MHP ve Pensilvanya'nın planları tutmaz

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, 30 Mart Yerel Seçimleri öncesi, Büyükçekmece'de halka hitap etti.

Abone ol

Başbakan Erdoğan yerel seçim çalışmaları kapsamında Büyükçekmece'de konuştu. Sık sık muahlefet partilere ve Cemaate yüklenen Başbakan 'CHP, MHP ve Pensilvanya'nın planları tutmaz' dedi. 

İşte Erdoğan'ın konuşmalarından önemli satırbaşları:

BÜYÜKÇEKMECE'YE METRO MÜJDESİ


Biz eser üretiyoruz onlar dedikodu. Kadir Bey dağları deldi, boğaza su getirdi. Bundan haberiniz var mı? Biz bununla da kalmadık Taksim metrosunu Yenikapı'ya getirdik. CHP bunları yapamaz. Büyükçekmece'ye inşallah metroyu getiriyoruz. Burada biyolojik arıtma merkezi yoktu, sular arıtılmadan denize gidiyordu. Yeni bir adım dedik, biyolojik arıtma tesisi bitiyor. İnşallah onun da açılışını yapacağız. 

"BUNLAR KUYRUKÇU KUYRUKÇU"

Eyyyy Kılıçdaroğlu sen SSK'nın genel müdürüydün ne çileler çektirdin bize be. İnsanlar hastanelerde kuyrukta beklerdi. Bunlar insana değer vermezler. Bunlar kuyrukçu kuyrukçu. Şimdi ilaçlarının tamamını eczanelerden alabiliyor musun? İşte biz buyuz. 

Biz şimdi buraya bir tane Babağiyit gönderdik. Boyuna posuna değil yüreğine bakın, yüreğine. O size hizmetkar olmaya geliyor. Büyükçekmece,  gençlik yıllarımdan beri, çok önemli yıllarımı geçirdiğim yer. Bu seçimde inşallah Çatalca'yı da alacağız . Çünkü CHP'nin olduğu yerde hizmet olmaz. Son günlerde yolsuzluk da yolsuzluk, montaj da montaj bir de yaptığın hizmetlerden bahset. 
 
Düşünebiliyor musunuz? 230 milyar dolarla aldık biz milli geliri. Şimdi 830 milyara yükseldi.  Merkez Bankasının döviz rezervi, 126 milyar dolar oldu. Bunların olduğu bir ülkede hangi yüzle kalıp yolsuzluktan bahsediyorsun. İşine gelmiyor şimdi de terbiyesizce merhum anneme laf ediyor, çocuklarıma ediyor. Benim milletim bunlara sandıkta en güzel dersi verecek. 

"CHP, MHP, PENSİLVANYA'NIN PLANLARI TUTMAZ"

Hani ablalalar var kapı kapı geziyorlar. Bir de onların abileri varmış. Bizim abi ablalarımız onlardan daha fazla çalışacaklar. Bir de bizim gençlerimiz var. Onlar da gece gündüz demeden çalıştılar. Biliyorsun bunlar bize çok komplo kurdular ama tutmadı. CHP, MHP ve Pensilvanya'nın planları tutmaz. Bunlar hesap yapıyor. 17 Aralık'ta yıkalım olmadı 25 Aralık'ta yıkarız Nisan'da seçim yaparız dediler. Burda millet var. Bizim istikametimizi millet çizer. Kardeşlerim bunlar ihanet siyaseti yapıyorlar. Ziya Paşa'nın güzel bir sözü var: eşek ölür kalır semeri, insan ölür kalır eseri.

Celal Babayiğit'i size emanet ediyorum. Kadir topbaş'ı size emanet ediyorum. Sandıkları patlatırcasına 30 Mart'ı bekliyoruz.