Şimdi bir düşünelim Bu devlet yapısının Bu günkü AKP ve hükümeti ile bir benzerliği varmı. İş meclisin söküğünü dikemeyen bir yapıda olması değil.
SİYASET
30 Ocak 2012 Pazartesi 16:521 Yorum1598 okunmaCHP Grup Başkanvekili Muharrem İnce, 8 milletvekilinin tutuklu olmasını Meclis'i örnek göstererek eleştirdi
- Haber
CHP Grup Başkanvekili Muharrem İnce, 8 milletvekilinin halen hapiste olduğunu belirterek, "Bu Meclis bütün bu afları çıkarmış olmasına rağmen kendi söküğünü dikemeyen terzi konumundadır" dedi.
Partisinin il teşkilatı yöneticileriyle Yalova Belediye Başkanı Yakup Koçal'ı ziyaret eden İnce, kendi memleketinde ilk kez resmi törenle karşılandı. Başkan Koçal'ın çiçek verdiği İnce, daha sonra tören mangasını selamladı.
Ziyarette gazetecilerin sorularını yanıtlandıran Muharrem İnce, "Bu ülkede parlamentoya sesleniyorum buradan. Dopingli atlara af çıkardı bu Meclis, şikecilere çıkardı, İngiliz viski şirketlerine çıkardı, naylon faturacılara çıkardı, PKK'lılara 'eve dönüş yasası'nı çıkardı. Her şeyi çıkardı, herkese af çıkardı bu Meclis. Öğrenci affı çıkardı, mali af çıkardı, imar affının sayısını ben de hatırlamıyorum ama 8 milletvekili halen içeride. Bu Meclis bütün bu afları çıkarmış olmasına rağmen kendi söküğünü dikemeyen terzi konumundadır" dedi.
İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin'in, hafta sonu Yalova'da yaptığı konuşmada "Biz 21. yüzyılın partisiyiz, diğerleri 20. yüzyılın partisi" ifadesini kullandığını belirten bir gazetecinin sorusu üzerine İnce, "Doğru bir tanımlama yapmış" karşılığını verdi. İnce, sözlerini şöyle sürdürdü:
"Çünkü biz dünyanın en eski 10 partisinden birisiyiz. Yani yüz yıllık bir partiyiz. Eğer bunu kastetmişse doğru bir benzetme yapmış. Biz İçişleri Bakanlığına dilekçe verilerek kurulmuş bir parti değiliz. Anadolu ve Rumeli Müdafaa-i Hukuk Cemiyetinin devamıyız. Savaş meydanlarında kurulmuş bir partiyiz.
Bizim kadar, CHP kadar, dünyada köklü, eski, bir çınar niteliğinde olan 10 tane parti var. Biz onlardan birisiyiz. Ne partiler gördü bu Türkiye. Biz çınarız, onlar su kabağı. Su kabağı çınar kadar hızlı büyür ama kırağıyı gördü mü başını eğer. Ne kara kışlar gördü bu parti ama başını eğmedi."
AK PARTİ DEMOKRASİSİ
İktidar partisinin teşkilat başkanlarını Ankara'ya çağırıp "Sen aday ol" dediğini öne süren Muharrem İnce, "Ankara'ya çağırıp 'sen aday olacaksın' deyip sonra Yalova'ya gönderiyorlar, bunun adı demokrasi oluyor. Biz kendi yöntemlerimizle, Ankara'ya çağırmadan, Yalova'da ikna edebilirsek ederiz, edemezsek herkes yarışır, aday olur. Bizde demokrasi var, normaldir" dedi.
İnce, memleketi Yalova'da resmi törenle karşılanmasına ilişkin de "Sayın başkanın jestidir, teşekkür ediyorum kendisine. Sayın Başkan'la medyada atıştığımız haberleri vardı, milletin işinde küslük olmaz. Zaten düzelttik" diye konuştu.
Muharrem İnce, daha sonra Başkan Koçal'la bir süre görüştü.












İşte 'Farketmeden Kilo Verdiren 12 Altın Kural'
1. Kilo vermek istiyorsanız öncelikle yanlış bilgilerden arınmalısınız. Ekmeğimi çıkartsam bana yeter, ya da yediklerini yarıya indirirsem zaten kilo verebilirim gibi düşünceler yeterli ve dengeli beslenerek sağlıkla kilo verme kavramından oldukça uzakta düşüncelerdir. Bu gibi düşüncelerin arınarak zihninizi diyete hazır hale getirmelisiniz.

Şimdi bir düşünelim Bu devlet yapısının Bu günkü AKP ve hükümeti ile bir benzerliği varmı. İş meclisin söküğünü dikemeyen bir yapıda olması değil.
BDPMuhtar BDP'lilere silah çekince...Van'da 35 yaşındaki bir kadının taciz edildiğini gören BDP'liler hemen harekete geçti ama...
TSKYiğidimi ateşe attılarMuş'un Varto ilçesinde silahlı saldırı sonucu şehit edilen Erdinç Aydın'ın annesinin sözleri yürekleri dağladı.
MAGAZİNAcun Ilıcalı'nın kaşı yarıldıAcun Ilıcalı ve Alişan'ın organize ettiği Efsaneler Cup turnuvasında talihsiz bir kaza yaşandı
DİĞERTürkiye'de kaç cami var biliyor musunuz?Veriler Diyanet İşleri Başkanlığı'ndan... 66 bin okula sahip Türkiye'de 81 bin 984 cami bulunuyor.
CUMHURBAŞKANIGül'ün ABD temasları Twittter'daCumhurbaşkanı Abdullah Gül, ABD'nin San Francisco kentindeki temaslarını, ''Twitter''dan takipçileriyle paylaştı.
POLEMİKTİME, Fethullah Gülen'in amacını yazdıTime dergisi Fethullah Gülen hakkında bir makale yayınladı. çok ilginç şeyler var.
TERÖRPKK'nın finansörleri adliyede Adliyeye sevk edilenler arasında askerlerin ve polisin olması dikkat çekti.- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
- 9
- 10
DİĞERBu soruların cevabını bilen kazanıyorBu yarışmayla hem eğlenin hem de bilginizi ölçün. İşte size eğlenceli bir fırsat...
GEZİRegaip Kandili'nde böyle dua edin!Bu gecel Recaip Kandili. Peki ama Üç ayların başlangıcı olarak kabul edilen bu gece nasıl dua edilmelidir?
DİĞERAhmet Kaya ölmedi Pakistan'da yaşıyorTürkçe Olimpiyatları'nın Pakistan finalinde, Ahmet Kaya'nın Giderim adlı parçasını söyleyen genç dinleyenleri mest etti.
3.SAYFASevişirken basılan polis olay olduGünün sıradışı olayının adresi Trabzon. Polis sevgilisi ile arabada sevişirken basılınca ortalık karıştı. - 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
- 9
- 10
Tel : +90 212 266 99 99 / Faks : +90 212 266 98 98











































