BIST 9.084
DOLAR 32,38
EURO 35,04
ALTIN 2.326,25
HABER /  SEÇİM

CHP Malatya milletvekili adayları listesi

MALATYA CHP milletvekili adayları listesi bugün chp.org.tr sitesinden saat 17.00'a kadar ilan edilecek. CHP Malatya milletvekilleri kimler olacak?

Abone ol

MALATYA CHP milletvekili adayları tam listesi 1 Kasım 2015 erken seçimi için tamamlandı ve bugün saat 17.00'a kadar açıklanacak. CHP Malatya milletvekili adayları listesinde kimlerin olduğu büyük merak konusu.

CHP Malatya milletvekili adayları listesini 7 Haziran seçimleri listesinde küçük değişiklikler yaparak aynen korudu. 1 Kasım 2015 seçimlerinde CHP ön seçim ile 7 Haziran seçimlerinde belirlediği listeleri de koruma kararı aldı.

CHP MİLLETVEKİLİ ADAYLARI LİSTESİ AÇIKLANDI TIKLAYIN
CHP Milletvekili adayları tam listesi bugün chp.org.tr sitesinden açıklanır açıklanmaz internethaber.com'da olacak. CHP milletvekili kesin aday listelerini en geç yarın akşam saat 17.00'e kadar Yüksek Seçim Kurulu-YSK'ya bildirecek. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu daha önce yaptığı açıklamada, CHP milletvekili adayları listesi 7 Haziran seçimlerindeki halini büyük ölçüde koruyacağını söylemiş "Mevcut listelerin yüzde 99'unun korunacak" demişti.

CHP MALATYAMİLLETVEKİLİ ADAYLARI LİSTESİ

MALATYA                   1       VELİ AĞBABA   ÜNİVERSİTE     İŞADAMI   
MALATYA                   2       HULİSİ PORGALI       LİSE İŞADAMI   
MALATYA                   3       BERNA KARADAŞ     ÜNİVERSİTE     AVUKAT   
MALATYA                   4       MEMBA KUŞCU         ÜNİVERSİTE     AVUKAT   
MALATYA                   5       YUSUF SÜRÜCÜ       ÜNİVERSİTE     AVUKAT   
MALATYA                   6       ETEM KÖRÜKMEZ    LİSE İŞADAMI