BIST 8.997
DOLAR 32,33
EURO 35,07
ALTIN 2.298,25
HABER /  GÜNCEL

CHP kurultayında ’’engelli’’ gerginliği

CHP 18. Olağanüstü Genel Kurultay’ı sonrası Kemal Kılıçdaroğlu ile konuşmak isteyen 2 engelli vatandaş, güvenlik görevlileri tarafından enge...

Abone ol

CHP 18. Olağanüstü Genel Kurultay’ı sonrası Kemal Kılıçdaroğlu ile konuşmak isteyen 2 engelli vatandaş, güvenlik görevlileri tarafından engellendi. Bu anı çekmek isteyen basın mensubuna engelli iki vatandaş bastonla saldırdı.
CHP 18. Olağanüstü Genel Kurultay’ında Genel Başkan seçilen Kemal Kılıçdaroğlu, konuşma sonra salondan ayrılmak için koridora yöneldi. Bu arada bir kadın biri erkek engelli vatandaşlar Kılıçdaroğlu’nun peşinden giderek konuşmak istedi. Bunu fark eden güvenlik görevlileri iki engelli vatandaşı engelleyerek dışarı çıkmasını sağladı. Dışarı çıkan kadın yanındaki engelli kişinin kolundan tuttuğu gerekçesiyle saçını çekmeye başladı. Bu olayı çekmeye çalışan basın mensubuna “Neden çekiyorsun” diyerek bastonu ile saldırdı. Güvenlik görevlilerin ve basın mensuplarının araya girmesiyle engelli vatandaşlar olay yerinden uzaklaştırıldı.
(İHA)