BIST 9.558
DOLAR 32,49
EURO 34,60
ALTIN 2.479,65
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

CHP İzmir'de devir teslim töreni

CHP İzmir'de il başkanlığı görevini Ekrem Bulgun, yeni atanan Rıfat Nalbantoğlu'na teslim etti.

Abone ol

CHP İzmir İl Başkanı Rıfat Nalbantoğlu, görevine kaldığı yerden devam edeceğini belirterek, ''CHP'nin iktidara olan koşusuna destek vereceğiz'' dedi.

CHP İzmir İl Başkanlığında görev devir teslimi yapıldı. Ekrem Bulgun, İl Başkanlığına atanan Rıfat Nalbantoğlu'na görevi devretti. Belediye başkanı, ilçe başkanları ve partililerin katıldığı törende konuşan eski İl Başkanı Bulgun, makamların kişiler için gelip geçici olduğunu, esas olanın CHP olduğunu söyledi. Türkiye Cumhuriyeti'nin üç ana kurumu olduğunu, bunların TBMM, CHP ve Türk Silahlı Kuvvetleri olduğunu ifade eden Bulgun, ''Bu üç kurum var oldukça, Türkiye Cumhuriyeti de var olacaktır, Türkiye Cumhuriyeti var oldukça da CHP de var olacaktır. CHP, önümüzdeki sınavlardan başarıyla çıkacaktır, yeni il başkanımız Rıfat Nalbantoğlu'nun tebrik ediyorum'' dedi.

Nalbantoğlu, il başkanlığı koltuğunun hizmet etme yerleri olduğunu, CHP'nin hedefleri için emek vereceklerini söyledi. 4 ay 13 gün sonra tekrar göreve geldiğini, görevi devrettiği zamanki duyguları taşıdığını belirten Nalbantoğlu, katkı koyan herkese teşekkür etti.

Rıfat Nalbantoğlu, daha sonra Bulgun'u çiçeklerle uğurladı. Nalbantoğlu ve yönetim kurulu üyeleri daha sonra Cumhuriyet Meydanı'ndaki Atatürk Anıtı'na çelenk koydular.

Partililerin de katıldığı törende havanın çok sıcak olduğunu belirten Nalbantoğlu, ''Bu sıcaklık iktidarın sıcaklığıdır, bizim içimizi ısıtıyor. Bu sıcaklık 12 Eylül referandumunda en üst noktaya çıkacaktır. Genel seçimlerde bazıları için cehennem sıcağına dönüşecektir'' dedi.

CHP'nin Türkiye'de ve İzmir'de hedeflerinin belli olduğunu belirten Nalbantoğlu, ''Tüm gücümüzle bu hedeflere ulaşmak için katkı vereceğiz. 8 yıllık AKP iktidarından hesap soracağız'' diye konuştu.