BIST 9.682
DOLAR 32,59
EURO 34,86
ALTIN 2.492,25
HABER /  POLİTİKA  /  CHP

CHP DSP birleşmesinin şahidi olacak!

CHP Grup Başkanvekili Emine Ülker Tarhan'ın kızı Tuğçe Tarhan ile eski DSP Genel Başkanı Zeki Sezer'in oğlu Serkan Sezer evleniyor

Abone ol

Yakın Türk siyasi tarihinde birleşmeleri hep tartışma konusu olan CHP ile DSP'yi aşk birleştiriyor.

CHP Grup Başkanvekili Emine Ülker Tarhan'ın kızı Tuğçe Tarhan ile eski DSP Genel Başkanı Zeki Sezer'in oğlu Serkan Sezer evleniyor. Genç çift aşklarını, "Evlilik aşkı öldürür , deneyip görelim dedik" diyerek kamuoyuna duyurdu. Kır düğünü olarak planlanan nikahta CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun şahitlik yapacağı öğrenildi.ekran-resmi-2011-08-14,-9.46.51-am.png

Tuğçe Tarhan ile Serkan Sezer, 11 Eylül Pazar Günü Ankara Eskişehir Yolu'ndaki Cadde Hare'de gerçekleştirilecek "kır düğünü" ile dünya evine girecekler. Çift aşklarını, 400 kişi olarak planlanan davetlilere, "Evlilik aşkı öldürür mü? Deneyip görelim dedik. Bekleriz" yazılı davetiye göndererek ilan etti.

Genç çift, içinde küçük bir gölet olan, kır düğünleri için ideal bir mekan olarak bilinen Cadde Hare'ye nikah masasına sadece keman eşliğinde oturacak. Yemeksiz gerçekleştirilecek nikahta kokteyl verilecek.

CHP'li Tarhan'ın kızı Tuğçe Tarhan halen Atılım Üniversitesi'nde araştırma görevlisi olarak çalışıyor. Hukuk mezunu damat Serkan Sezer ise avukatlık yapıyor. Tarhan, geçtiğimiz günlerde verdiği bir ropörtajda, "Kızımın ne zaman evlenecek yaşa geldiğini anlayamadım diyebilirim. Birlikte büyümüştük. Ne çabuk büyüdü? Benim için duygusal bir dönem" demişti.

'Kızımın ne zaman evlenecek yaşa geldiğini anlayamadım' diyen Tarhan, Sezer ailesiyle 'dünür' oluyor.