BIST 9.790
DOLAR 32,50
EURO 34,94
ALTIN 2.431,20
HABER /  SEÇİM

CHP aday adayı Barış Yarkadaş iddialı konuştu

2015 genel seçim CHP Milletvekili aday Adayı Barış Yarkadaş, 29 Mart'ta yapılacak ön seçimin önemine dikkat çekti.

Abone ol

CHP İstanbul 1. Bölge aday adayı, Gerçek Gündem Genel Yayın Yönetmeni Barış Yarkadaş, seçim bölgesindeki ziyaretlerini sürdürüyor. Barış Yarkadaş, dün CHP Pendik İlçe Başkanlığını ziyaret etti.

BAKANLARI SEÇMEYE GİDECEKSİNİZ

Pendik İlçe Başkanı Kemal Ercan ile seçimler ve Türkiye gündemine ilişkin sohbet eden Yarkadaş daha sonra, partililer ve yurttaşların katıldığı toplantıda konuştu.

Burada seçmene hitap eden Yarkaş, 29 Mart ön seçimlerinin CHP açısından önemini vurguladı. "29 Mart'ta milletvekili seçmeye değil, bakanlarınızı seçmeye gideceksiniz" diyen Yarkadaş, iktidara gelmek için tüm partililerin üzerine düşen görevi yerine getirmesini sitedi. Yarkadaş, Türkiye'yi Sosyal demokrat bir yapıya kavuşturmak için sayılı günler kaldığını söyledi.

Barış Yarkadaş'ın ardından İstanbul 1. Bölge aday aday adaylarından Yusuf Eycan ve Erkan Başboğa'da birer konuşma yaparak, kendilerini tanıttı. Pendik İlçe Başkanı Kemal Ercan da iktidara gitmek için partililer olarak üzerlerine düşen sorumluluğu yerine getireceklerini söyledi.

CHP Milletvekili Aday Adayı Barış Yarkadaş buradan, Ümraniye- Armağan Evler Mahalle Temsilciliği'ne geçti. Burada partililerle sohbet eden Yarkadaş, CHP'nin ön seçimle iktidar olma şansını yakalayacağını vurguladı.

Toplantıya katılanlar arasında İstanbul 1. Bölge ön seçim adaylarından Nesrin Okan da vardı. Kendini partililere tanıtan Okan, herkesi 29 Mart'a sandığa gitmeye çağırdı.