BIST 9.464
DOLAR 32,60
EURO 34,83
ALTIN 2.495,92
HABER /  GÜNCEL  /  OTOMOBİL

Chevrolet'te Aralık ayına özel kampanya

Chevrolet,Aralık ayında Chevrolet Cruze alan müşterilerine özel, uygun taksit ödemelerinin yanı sıra, bir de kampanya başlattı.

Abone ol

Chevrolet, müşterilerine için Aralık ayına özel bir kampanya başlattı. Kampanyaya göre, Aralık ayında Chevrolet Cruze alanlar, Cruise Control hediye ediliyor.

ÖDÜLE DOYMUYOR

Pazara girdiği ilk günden itibaren büyük başarılara imza atan Chevrolet Cruze, Euro NCAP’ten rekor puanlı 5 yıldız güvenliği,  ''2010 AUTOBEST'' ödülü ve Türkiye’nin en köklü haftalık otomobil dergisi Otohaber tarafından düzenlenen  ''Yılın En İyileri'' yarışmasında, C Sedan Segmenti‘nde ''Yılın En İyisi'' seçilmesi ile Chevrolet Cruze C-Sedan segmentine hızlı bir giriş yaptı.

2011 model yılı ile birlikte 124 beygire yükseltilen 1.6 16V yepyeni benzinli motoru ile Chevrolet Cruze, sportif tasarım çizgilerini daha da ön plana çıkartan Design Edition modelini Aralık ayında pazara sunuyor.

Cruze’u daha sportif çizgilere taşıyan Design Edition modelinde; dış tasarımda ön ve arka spor gövde kiti, yan marşpiyel, spoyler ve 17 inç alaşımlı jantlar göze çarpan özelliklerdir.

SON SİSTEM EKİPMANLAR

İç tasarımda ise; yine bu modelin sportif yönünü vurgulayacak ''sonic blue'' özel mavi siyah kombineli döşemesi ile Cruze model yelpazesinin son üyesi olma özelliğini taşıyor. Chevrolet Cruze, coupe tarzı sedan tasarımı, tüm donanım seviyelerinde standart sunulan Elektronik Stabilite Kontrol Programı (ESC), 8 hava yastığı ve kaliteli iç mekan malzemeleri ile sınıfının en iddialı modellerinden biri olma konumunu koruyor. Cruze’da elektronik iklim kontrollü klima, yağmur sensörü, ışığa duyarlı otomatik yanan farlar, ışığa duyarlı otomatik kararan iç dikiz aynası, grafik bilgi ekranı, elektrikli ve ısıtmalı yan aynalar, elektrikli ön ve arka camlar, Aux-in girişi, direksiyondan kumandalı müzik sistemi, uzaktan kumandalı merkezi kilit, ve 6 hoparlör ekipmanları donanım seviyesine göre sunulmaktadır.

CRUISE CONTROL HEDİYE

Chevrolet Cruze’un 1.6 motorda beygir gücü 124PS’ye yükselirken, 100 km’de ortalama yakıt tüketimi 6,5 lt seviyesine gelerek onu sınıfının en ekonomik araçlarından birisi yapıyor.

2011 modelindeki iddialı yenilikleriyle Cruze, müşterilerinin ihtiyaç ve beklentilerini daha iddialı bir şekilde karşılamaya hazırlanıyor. Yüksek ekipman seviyesini çarpıcı fiyat ile birleştiren Cruze, Aralık ayı sonuna kadar Cruze satın alan müşterilerine yüksek talep gören bir özellik olan "Cruise Control"u hediye ediyor.

Chevrolet Cruze 33.980 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulurken, Design Edition modeli LS ve LS Plus ekipman seviyelerinde 1.100 TL fiyat farkı ile satışa sunulmaktadır.

UYGUN TAKSİT KOŞULLARI

Chevrolet, Cruze satın almayı planlayan tüketicilere Aralık ayında uyguladığı avantajlı tüketici finansman program ile uygun satış koşulları sağlıyor. Bu program ile müşteriler 60 aya varan vade seçenekleri, 0,79% faiz oranı ve uygun aylık taksitler ile artık çok avantajlı satış koşulları ile bir Chevrolet Cruze satın alma fırsatına sahip oluyor.

Güçlendirilmiş 124 beygir gücündeki yeni 1.6 motoru ve sportif çizgilerini ön plana taşıyan özel “Cruze Design Edition” modeli Aralık ayında Chevrolet bayilerinde satışa sunuluyor. 17” alaşımlı jantlar, spor gövde kiti, mavi-siyah kombineli özel döşeme ve arka spoyler’in özel bir paket olarak sunulduğu Design Edition serisinde bu özellikler sadece Aralık ayına özgü 1.100TL özel lansman fiyatı ile sunuluyor…

33.980TL’den başlayan kampanyalı satış fiyatları ile 2011 model Cruze’ları 2010 fiyatı ile satın almak için Aralık ayı son fırsat…

Chevrolet Aralık ayındaki Tüketici Finansmanı Programı’nda 60 aya varan vade seçenekleri, 0,79% faiz oranı ve cazip aylık taksitleri ile uygun ödeme koşulları sunuyor…