BIST 9.530
DOLAR 32,52
EURO 34,87
ALTIN 2.485,33
HABER /  GÜNCEL

Çevirme yapan polisleri ısırdı!

Otoyolda kendisini durduran polislerden birini ısırdı, birinin kolunu çıkardı, serbest kaldı

Abone ol

Adana'da otoyolda şüphe üzerine otomobili durdurulan 45 yaşındaki M. Ö., alkol testi yaptırmayıp polis memurlarına saldırdı.

Habertürk'ün haberine göre Kan testi için hastaneye götürülmek istenirken yaklaşık 100 polis.jpgkilometre hızla giden polis aracından atlamaya kalkıştı. Bir polis memurunu ısırdı, bir polis memurunun da kolunu çıkardı.

Hastanede yapılan kan testinde 1.34 promil alkollü olduğu belirlenen M. Ö., 'görevli memura mukavemet' suçundan sevk edildiği savcılıktan serbest bırakıldı.

BİR POLİSİ ISIRDI, DİĞERİNİN KOLUNU ÇIKARDI

Bölge trafik ekipleri Tarsus-Adana-Gaziantep (TAG) otoyolunun 2000 Evler mevkiinde 24 Nisan'da aşırı hız yapan M. Ö.'nün kullandığı 34 E. 67.. plakalı otomobili durdurmak istedi. M. Ö., polislerin uyarısına rağmen durmayarak kaçtı. Ceyhan yakınlarında durdurulan M. Ö., kendisini otomobilden indirip alkol testi yapmak isteyen polis memuru İ. A. ve Komiser Yardımcısı H. Ş.'ye tekme tokat saldırdı. Her iki polisi de ısırmaya çalıştı. Alkolmetreyi üflemeyerek polislere zorluk çıkaran M. Ö., kan testi için hastaneye götürülmek üzere güçlükle polis aracına bindirildi. Sakinleştirilemeyen M. Ö., yolda yaklaşık 100 kilometre hızla giden aracın kapısını açıp atlamaya çalıştı. Otomobilde güçlükle zaptedilen M. Ö., iddiaya göre araçta polis memuru A. T.'ye yumrukla vurdu. Ardından kolunu ve vücudunun değişik yerlerini ısırdı. Polis memuru İ. A.'yı da darp edip sol kolunun çıkmasına neden oldu.

SERBEST KALDI

Güçlüklü hastaneye götürülüp kan örneği alınan ve 1.34 promil alkollü olduğu belirlenen M. Ö., "görevli memurlara mukavamet" suçundan sevk edildiği adliyede nöbetçi Cumhuriyet Savcısı tarafından tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Sevk edildiği suçtan dolayı istenecek hapis cezasının 3 yıla kadar olması nedeniyle M. Ö.'nün serbest bırakıldığı öğrenildi. M. Ö.'nün ısırdığı ve kolunu çıkardığı polis memurları ise Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.