BIST 9.722
DOLAR 32,55
EURO 34,82
ALTIN 2.431,03
HABER /  GÜNCEL

Çetin Doğan tahliye oldu bombaladı!

Balyoz Davası sanıklarından tahliye olan Çetin Doğan, cezaevi çıkışı gazetecilerin sorularını cevapladı.

Abone ol
Emekli Orgeneral Çetin Doğan Silivri Cezaevi'nden tahliye oldu. Tahliye sonrası konuşan Doğan, tahliye kararına sevinemediğini, bu yolda şehitler verdiklerini söyledi. 
 
Emekli Orgeneral Çetin Doğan Silivri Cezaevi'nden tahliye edildi. Doğan cezaevi kapısında gazetecilere açıklamalarda bulundu.
 
DARBECİ DEĞİLİM

İşte Doğan'ın konuşmasından satırbaşları;
 
"Bu dava bitmeyecek. Ben darbeci değilim ben Mustafa Kemal'in askeriyim demiştim. Ben devrimciyim. Beş yaş günümü parmaklıklar ardından geçirdim. Adalet yerini buldu deyip neşe içerisinde mutlu olduğumu söylemem zor. Burada şehitler verdik. Bunların hüznü içimize işledi.

çetin-doğan-tahliye-edildi.jpg
ESAS VATAN HAİNLERİ...

Bir süre önce Dışişleri Bakanlığı'nda geyik muhabbetiyle bir takım görüşmeler yayınlandı. Esas vatan hainleri bu davaları öne sürerek gerçek tehlikeleri komşularımızın eline verdiler. Biz planları irdelemiştik. O yüzden onulmaz yaralar aldı milli güvenliğimiz.

TEM TERÖR ÜRETME ŞUBESİ OLMUŞ
 
Biz mahkemede bu davayı kotaranların parmak izlerini gösterdik. Bundan sonra yaptığımız suç duyuruları işleme sokulur. TEM Şubesi terör üretme şubesi olmuştur dedim beni mahkemeye verdiler. Belgeleri gösterdim ama gelmediler. Ama vicdanlı bir hakim beraat verdi.
 
KRAL ÇIPLAK HALK GÖRDÜ

çetin-doğan-silivri-cezaevinden-çikti.jpg
Halkımız kralın çıplak olduğunu ortaya koydu. Balyoz, Ergenekon Davası, Poyrazköy Davası.. Bu nedenle mutluluk içerisinde olduğumuzu söyleyebilirim. Yolumuz açık olacak. Burada Silivri'de yatan bizlere en büyük desteği Hıdır Oktay'ı anmak istiyorum. Onların seslerini, türkülerini rüzgarın desteğiyle dinledik.
 
Anayasa Mahkemesi... Dava aslında bizi etkiliyor ama bu karar kendi kaderini belirleyecektir demiştim. Evet, Türkiye'de bağımsız hakimler ve savcılar var. Kendilerine teşekkür ediyorum. Türk milletinin gözbebeği oldular. Paçavraları ortaya serdiler.